Η ηλεκτροκίνηση έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας και αρκετά ηλεκτροκίνητα οχήματα κυκλοφορούν ήδη στους ελληνικούς δρόμους. Αρκετοί οδηγοί έχουν ήδη αρχίσει να στρέφονται προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, εκμεταλλευόμενοι τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει το top 5 των ηλεκτρικών μοντέλων για το 2021.

Ευκαιρία να πάρεις μία σύντομη γεύση!

1. Renault Twingo Z.E.!

Το συγκεκριμένο μοντέλο πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην Άνοιξη του 2021. Εφοδιασμένο με τα απαραίτητα και κόστος περίπου στα 24.800€, η ηλεκτροκίνηση γίνεται ευκολότερη υπόθεση, που αυτό είναι και το βασικότερο κίνητρο για τους περισσότερους.

2. Citroen e-C4

Οι σχεδιαστές επένδυσαν αρκετά σε αυτό το γαλλικό ηλεκτρικό όχημα. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και minimal όχημα που προσφέρει άνεση στο δρόμο και στο εσωτερικό του. Άνετο, εκλεπτυσμένο, με εύκολη οδήγηση και 20 διαφορετικές τεχνολογίες οδηγικής βοήθειας, είναι ένα όχημα που απευθύνεται κυρίως σε νέους οδηγούς. Οι τιμές του ξεκινούν από 35.600€ στην έκδοση Feel και φτάνουν τις 38.800€ ευρώ στην εξοπλιστική έκδοση Shine Pack.

3. BMW i4

Η «μυστηριώδης» BMW i4 που θα ξεκινήσει παραγωγή και κυκλοφορία εντός του 2021, δεν κερδίζει γιατί είναι premium, αλλά γιατί προσφέρει μοναδικές επιδόσεις. Το συγκεκριμένο μοντέλο στοχεύει να είναι ένα electric sedan και να κερδίσει το απαιτητικό κοινό. Γνωρίζουμε πως θα έχει δύο ηλεκτρικά μοτέρ που θα αποδίδουν 530 hp, όχι όμως την τιμή του.

4. Nissan Arija

Θα το χαρακτηρίζαμε ιδιαίτερο και κομψό. Το Nissan Arija θα κυκλοφορήσει αρχικά στις ΗΠΑ μέσα στο 2021 και στην Ευρώπη θα το δούμε προς τα τέλη του έτους. Είναι ένα crossover που εγκαινιάζει τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης και ισορροπεί ανάμεσα σε καινοτομία και αισθητική. Η τιμή του υπολογίζεται κοντά στα 34.000€.

5. Seat el-Born

Η Seat δίνει την απάντησή της στην mainstream ηλεκτροκίνηση με το Seat el-Born. Πρόκειται για ένα hatchback όχημα που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2021 και σίγουρα θα βολέψει αρκετά τους οδηγούς πόλης. Ο έξυπνος σχεδιασμός του προσφέρει εύκολο παρκάρισμα και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η τιμή του εκτιμάται στα 45.000€.

Αν λοιπόν είσαι κι εσύ οπαδός των ηλεκτρικών μοντέλων, μην ξεχνάς πως η Anytime είναι η καλύτερη επιλογή και για την ασφάλιση των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, αφού μπορείς να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο, επιλέγοντας τις καλύψεις και τη διάρκεια που επιθυμείς.