Όταν μιλάμε για ασφάλειες τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι το αυτοκίνητο, η μηχανή, το σπίτι, ίσως μία επιχείρηση ή ένα ασφαλιστήριο υγείας.

Αυτά όμως μάλλον για κάποιους διάσημους θεωρούνται πολύ συνηθισμένα. Για αυτό κι έχουν δαπανήσει μια περιουσία, για να ασφαλίσουν τα προσόντα τους. Από ασφαλιστήρια συμβόλαια για διάφορα μέρη του σώματος μέχρι απαγωγή από εξωγήινους, πάμε να δούμε ποια είναι τα πιο παράξενα ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Το πιο ακριβοπληρωμένο δάχτυλο

Ας ξεκινήσουμε με τον Keith Richards των Rolling Stones, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Για αυτό και αποφάσισε να ασφαλίσει το μαγικό μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού για πάνω από 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Διάσημα ασφαλισμένα πόδια

Οι μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου προσέχουν τα πόδια τους σαν τα μάτια τους! Η αξία των ποδιών του Κριστιάνο Ρονάλντο εκτιμάται στα 100 εκατομμύρια ευρώ και του Μέσι στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

παράξενα ασφαλιστήρια συμβόλαια

Και η Μαράια Κάρει όμως στο παρελθόν αποφάσισε ότι εκτός από τη φωνή της είναι πολύ σημαντικά και τα πόδια της. Κι έτσι τα ασφάλισε για 1 δισεκατομμύριο δολάρια και τιμήθηκε με το βραβείο “Celebrity Legs of a Goddess”(τα πόδια μιας θεάς) από μεγάλo brand, που την έκανε ταυτόχρονα κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής της καμπάνιας.

Τρίχες

παράξενα ασφαλιστήρια συμβόλαια

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει τα πιο χαρακτηριστικά μαλλιά του Hollywood. Τα έχουμε θαυμάσει άπειρες φορές, ανεξάρτητα από το χτένισμα που επιλέγει. Η ίδια γνωρίζει ότι τα μαλλιά της έχουν γράψει ιστορία και τα έχει ασφαλίσει για 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

παράξενα ασφαλιστήρια συμβόλαια

Ο Τομ Τζόουνς τώρα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο! Ο πάλαι ποτέ διάσημος καρδιοκατακτητής έχει ασφαλίσει τις τρίχες του στήθους του για 7 εκατομμύρια δολάρια ως δείγμα αρρενωπότητας.

Ένα χαμόγελο που κοστίζει ακριβά

παράξενα ασφαλιστήρια συμβόλαια

H Pretty woman, Julia Roberts γνωρίζει ότι έχει το ωραιότερο χαμόγελο του Hollywood. Για αυτό και αποφάσισε να ασφαλίσει την οδοντοστοιχία της για 30 εκατομμύρια δολάρια.

Οι καμπύλες της Jennifer Lopez

Η Λατίνα σταρ εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση, για αυτό κι έχει ασφαλίσει τις καμπύλες της για 27 εκατομμύρια δολάρια.

Απαγωγή από εξωγήινους

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Είναι σίγουρο ότι θα συμφωνήσεις μαζί μας! Η ηθοποιός Shirley Maclain έχει ασφαλιστεί για το ποσό των 25.000.000 δολαρίων, σε περίπτωση αρπαγής της από εξωγήινους.

Αν πάλι εσύ είσαι πιο κλασικός τύπος και προτιμάς να ασφαλίσεις το όχημά σου ή το σπίτι σου, στην Anytime βρίσκεις το πρόγραμμα ασφάλισης με τις καλύψεις, τη διάρκεια, αλλά και την τιμή που προτιμάς.