Ήξερες ότι το ζώδιό σου θα μπορούσε να παίξει ρόλο και στο αυτοκίνητο που επιλέγεις; Όπως καταλαβαίνεις επιστρατεύουμε αρκετή δόση χιούμορ και εξετάζουμε ποιο αυτοκίνητο θα μπορούσε να ταιριάζει σε κάθε ζώδιο, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του. 😊

Για να δούμε λοιπόν…😊

Happy Birthday Stars GIF by Hallmark eCards

Κριός

Δυναμισμός, αυθορμητισμός και ηγετικές ικανότητες. Αυτά δε λένε ότι είναι τα βασικά χαρακτηριστικά όσων ανήκουν στο ζώδιο του Κριού; Για αυτό και προτιμάει όχι ένα απλό αυτοκίνητο που είναι μόνο βολικό για τις καθημερινές του μετακινήσεις, αλλά ένα όχημα δυνατό κι όμορφο, ικανό να τον πάει οπουδήποτε. Σε αυτό το ζώδιο, θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα ταίριαζε για παράδειγμα ένα Volvo ή ένα Jeep Wrangler.

Happy Birthday Horoscope GIF by Hallmark eCards

Tαύρος

Οι ταύροι είναι υπομονετικοί και αξιόπιστοι. Επιζητούν πάντα το καλύτερο και θέλουν να πατούν καλά στα πόδια τους. Για αυτό και προτιμούν αυτοκίνητα σταθερά, πρακτικά κι όμορφα, που διαθέτουν άνεση και στυλ. Θα μπορούσε λοιπόν να τους ταιριάζει κάποιο μοντέλο της Toyota, που διακρίνονται για την αξιοπιστία τους και την ποιότητα της κατασκευής τους.

the twins horoscope GIF by Stephanie Davidson

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολύ επικοινωνιακοί και κάτι τέτοιο θα λέγαμε ότι ψάχνουν και από το αυτοκίνητο που αναζητούν! Να είναι δηλαδή όμορφο, ευχάριστο και να χωράει την παρέα τους. Τους αρέσει να γράφουν πολλά χιλιόμετρα και θα μπορούσαν να επιλέξουν ένα Honda Civic ή ένα Mini Cooper.

Hallmark Ecards Stars GIF by Hallmark Gold Crown

Καρκίνος

Ποιο αυτοκίνητο προτιμάει το πιο συναισθηματικό και προστατευτικό ζώδιο; Σίγουρα κάποιο οικογενειακό, μεγάλο κι άνετο, πλήρως εξοπλισμένο, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί σε ό,τι κι αν συμβεί στον δρόμο, για να μη βρεθεί σε κίνδυνο ο αγαπημένος μας Καρκίνος και η οικογένειά του. Θα του ταίριαζε ίσως ένα Audi ή ένα Volvo, αυτοκίνητα δηλαδή που προσφέρουν ασφάλεια και τεχνολογία υψηλής ποιότητας.  

Hallmark Ecards Stars GIF by Hallmark Gold Crown

Λέων

Θεωρούνται στιλάτοι, θαρραλέοι και αποφασιστικοί και κάτι τέτοιο ψάχνουν και από το αυτοκίνητό τους. Η επιλογή τους δεν μπορεί να είναι τυχαία. Θέλουν το αυτοκίνητό τους να εκπέμπει ομορφιά, αλλά και ασφάλεια. Για αυτό και θα τους ταίριαζε ένα Volkswagen ή ένα Mercedes.

Virgo Season GIF by evite

Παρθένος

Είναι το ζώδιο που κοιτάζει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θεωρείται σχολαστικός, πλήρως συνειδητοποιημένος και θέλει να είναι όλα στην εντέλεια. Το ίδιο άλλωστε ψάχνει και για το αυτοκίνητό του. Θέλει ένα αυτοκίνητο που να εκπέμπει σιγουριά, να είναι καλοσχεδιασμένο με καλή ποιότητα κατασκευής. Ένα αυτοκίνητο που θα του ταίριαζε είναι το Volkswagen Passat. 

horoscope libra GIF by evite

Ζυγός

Είναι ευδιάθετοι, ανεξάρτητοι και κοινωνικοί. Επενδύουν στις φιλίες και θέλουν οι κοντινοί τους άνθρωποι να αισθάνονται όμορφα κι άνετα, όπου κι αν βρίσκονται και ειδικά στο αυτοκίνητό τους. Για αυτό θα μπορούσαν να επιλέξουν ένα άνετο αυτοκίνητο, όπως ένα Peugeot ή γιατί όχι μία Alfa Romeo που συνδυάζει φινέτσα κι άνεση.

Hallmark Ecards Stars GIF by Hallmark Gold Crown

Σκορπιός

Οι περιπετειώδεις Σκορπιοί θεωρούνται ιδιαίτερα δυναμικοί, ικανοί να αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε εμπόδιο βρίσκεται στον δρόμο τους. Θα τους ταίριαζε ίσως ένα Nissan ή ένα Mazda.

Happy Birthday Stars GIF by Hallmark eCards

Tοξότης

Ένα ακόμα ζώδιο που νοιάζεται πολύ για τους γύρω του και θέλει να είναι ευχαριστημένα τα άτομα που βρίσκονται κοντά του. Θεωρείται αισιόδοξος με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ και βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση. Ένα κατάλληλο αυτοκίνητο για τους Τοξότες θα ήταν ένα Ford.

Happy Birthday Stars GIF by Hallmark Gold Crown

Αιγόκερως

Είναι φιλόδοξος και απαιτητικός με τον εαυτό του. Ξέρει τι θέλει και βάζει στόχους που προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να τους πετύχει. Το αυτοκίνητό του θέλει να είναι πολύ καλά σχεδιασμένο και να αποπνέει κομψότητα και δυναμισμό. Θα του ταίριαζε μία κλασική και διαχρονική επιλογή, ίσως ένα Ford.

Hallmark Ecards Stars GIF by Hallmark Gold Crown

Yδροχόος

Θεωρούνται εφευρετικοί, πρωτοπόροι, ενώ νοιάζονται ιδιαίτερα για το περιβάλλον. Τους αρέσει να κοιτάζουν μπροστά, ανακαλύπτοντας συνεχώς νέα πράγματα και ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για κάθε τεχνολογική καινοτομία. Κι επειδή όπως είπαμε είναι πρωτοπόροι, θα μπορούσαν να στραφούν σε κάποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

pisces GIF

Ιχθύς

Είναι ενθουσιώδεις και ονειροπόλοι. Θέλουν να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και να καινοτομούν. Πιθανότατα θα τους ταίριαζε μία BMW ή γιατί όχι ένα Citroen.

Δεν ξέρουμε αν τυχαία πέσαμε μέσα σε κάποιο ζώδιο και στο αυτοκίνητο που προτιμάει, εάν πάντως θεωρούσαμε ότι υπάρχουν κάποια γενικά χαρακτηριστικά για κάθε ζώδιο ίσως να ήταν αυτά τα αυτοκίνητα που θα προτιμούσαν.

Όποιο πάντως αυτοκίνητο κι αν επιλέγεις εσύ, ανεξάρτητα με το πότε έχεις γεννηθεί και τι λέει ο αστρολογικός σου χάρτης😊, στην Anytime μπορείς να βρεις το πρόγραμμα με τι καλύψεις που χρειάζεσαι, αλλά και σημαντικές προσφορές κι υπηρεσίες που διευκολύνουν κάθε στιγμή την καθημερινότητά σου.