Η 15η Μαΐου δεν είναι μόνο μία όμορφη ανοιξιάτικη Δευτέρα, αλλά και η «Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας». Με αφορμή αυτόν τον εορτασμό, είναι ευκαιρία να ανακαλέσουμε αναμνήσεις από τα πιο όμορφα και ξέγνοιαστα χρόνια στο πατρικό μας, στον χώρο που μεγαλώσαμε και διαμορφωθήκαμε ως προσωπικότητες!

πατρικό

Το φαγητό της μαμάς

Η όσφρηση και η γεύση είναι από τις πρώτες μας αναμνήσεις και αυτές με τη μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Όλοι μπορούμε να θυμηθούμε το αγαπημένο φαγητό να σιγοβράζει στην κουζίνα και εμείς να περιμένουμε καρτερικά πότε θα είναι έτοιμο ή να το παρατηρούμε από πάνω!

πατρικό

Το παιδικό μας δωμάτιο

Ο πρώτος πραγματικά δικός μας χώρος στο πατρικό μας και το καταφύγιό μας. Εκεί παίζαμε, διαβάζαμε, ξεκουραζόμασταν, αλλά και φυλάγαμε τα πολύτιμα αντικείμενά μας, όπως το αγαπημένο μας παιχνίδι, ένα βιβλίο ή κάτι που βρήκαμε την ώρα που παίζαμε και το αποσπάσαμε σαν άλλος Indiana Jones!

πατρικό

Το σαλόνι

Συνήθως εκεί βρισκόταν η τηλεόραση και ήταν το αγαπημένο μας spot τα Σαββατοκύριακα, εφοδιασμένοι πάντα με ένα μπολ που είχε γάλα και δημητριακά για να δούμε κινούμενα σχέδια. Τα απογεύματα γινόταν ο χώρος που υποδεχόμασταν τους φίλους μας και μέρος του παιχνιδιού. Επιπλέον εκεί παίρναμε και τα δώρα από γιαγιάδες, παππούδες και θείους στις γιορτές.

πατρικό

Άλμπουμ με φωτογραφίες

Δεν έλειπαν από κανένα σπίτι και πάντα ήταν μία ευκαιρία να δούμε τους εαυτούς μας ή να θυμώσουμε με τους γονείς μας, που μας είχαν τραβήξει στις πιο αστείες στιγμές μας ως μωρά. Ήταν πάντα καλά φυλαγμένα στη βιβλιοθήκη ή σε κάποιο συρτάρι και έβγαιναν στις γιορτές ή σε σημαντικές στιγμές παρέα με χειροποίητο λικέρ!

Τα «μυστικά» του σπιτιού

Σαν παιδιά γοητευόμασταν από το μυστήριο. Σε κάθε σπίτι υπήρχε ένα μέρος, όπου νομίζαμε ότι έκρυβε μυστικά. Συνήθως ήταν το πατάρι ή η αποθήκη, όπου σύμφωνα με την παιδική μας φαντασία ένα πέπλο μυστηρίου κάλυπτε όσα ήταν κρυμμένα εκεί. Η απομυθοποίηση ερχόταν στη γενική που έκαναν οι γονείς μας, όπου τελικά ανακαλύπταμε πως υπήρχε μόνο αρκετή σκόνη και παλιά πράγματα.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε ασταμάτητα για τις αναμνήσεις που έχουμε από την οικογένειά μας και το μέρος που μεγαλώσαμε. Αυτός είναι και ο λόγος που αξίζει να προστατεύουμε κάθε τι που είναι πολύτιμο για εμάς. Η ασφάλεια σπιτιού της Anytime προσφέρει προστασία στο κτίριο, αλλά και το περιεχόμενο του σπιτιού μας με 10% έκπτωση, ώστε να προστατεύουμε το σπίτι μας, ένα μέρος γεμάτο πολύτιμες αναμνήσεις και συναισθήματα για εμάς!