Ξυπνάς και άλλη μία μέρα ξεκινά. Θα πρέπει να διαλέξεις ομάδα και σήμερα. Οδηγός ή πεζός; Τροχοί ή πόδια; Άγχος ή ηρεμία;

Αυτές είναι μερικές από τις σκέψεις σου όσο βουρτσίζεις τα δόντια σου και μυρίζεις ήδη το χαρμάνι του αγαπημένου σου καφέ, ακόμα και αν δεν τον φτιάχνεις στο σπίτι. Είσαι φτιαγμένος για την ομάδα των οδηγών ή των πεζών; 

Το ρολόι τρέχει όμως και εσύ πρέπει να πάρεις μία απόφαση!

Οδηγός

οδηγοί

Φοράς γρήγορα τη μάσκα σου, κατεβαίνεις από το σπίτι και μπαίνεις στο αυτοκίνητο. Τη βγάζεις ξανά! Μα τι άγχος!  Το ρολόι τρέχει, η κίνηση στον δρόμο καλά κρατεί. Θα προλάβεις να φτάσεις στην ώρα σου; Τα χέρια σου τρέμουν, βάζεις το κλειδί στη μηχανή και ξεκινάς. Στην πορεία βλέπεις και άλλους οδηγούς. Κάποιοι είναι χαλαροί και οδηγούν με χαμόγελο. Τι μπορεί να έχουν που δεν έχεις εσύ;

Φανάρι. Ο χρόνος κυλά και εσύ βλέπεις ένα εκατοστό μπροστά. Σκέφτεσαι να κολλήσεις πίσω από το άλλο αυτοκίνητο! Μάταια όμως γιατί νιώθεις πως θα αργήσεις πάλι.

Πεζός

οδηγοί

Σήμερα πας με τα πόδια. Φοράς τη μάσκα και βγαίνεις από το σπίτι. Περπατάς προσεκτικά και κρατάς αποστάσεις από τους άλλους λόγω covid-19. Βλέπεις τους οδηγούς και χαμογελούν. Από εδώ φαίνεται τόσο απλό, όμως όταν πιάνεις τιμόνι αλλάζεις, τι κάνεις λάθος; Χαμένος στις σκέψεις σου έφτασες με ασφάλεια στη δουλειά και στην ώρα σου!

Θα σε φάει το άγχος!

οδηγοί

Μήπως όταν είσαι στην ομάδα των οδηγών νιώθεις έντονο άγχος; Δε χρειάζεται να γίνεσαι άλλος άνθρωπος, όταν πιάνεις το τιμόνι και να χαλάς τη συναισθηματική σου ηρεμία. Οι νευρικές κινήσεις, οι σκέψεις πως θα αργήσεις και η μανία σου να κολλάς πίσω από τα άλλα αυτοκίνητα ή να τρέχεις είναι αποτέλεσμα του άγχους σου.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κίνητρο για να κερδίζεις στην κάθε σου διαδρομή. Για αυτό και η ομάδα των οδηγών μπορεί να γίνει και πάλι fun για εσένα, με το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive της Anytime!

Το Smart Drive είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για όσους θέλουν να βελτιώνουν τον τρόπο που οδηγούν και φυσικά να βγαίνουν κερδισμένοι! Μέσα από την εφαρμογή Anytime Smart Drive εντοπίζεις πώς μπορείς να βελτιώσεις τον τρόπο που οδηγείς και ανάλογα με το σκορ που συγκεντρώνεις κερδίζεις χαμηλότερα ασφάλιστρα. Κι όλα αυτά σαν ένα παιχνίδι.

Δοκίμασέ το και θα δεις πως θα είσαι το ίδιο χαρούμενος και στην ομάδα των οδηγών και των πεζών, καθώς οι αποστάσεις πλέον θα είναι κέρδος και ασφάλεια!