Έχεις αναρωτηθεί πόσο χρόνο περνάς καθημερινά στο Internet και πόσες συναλλαγές, online αγορές και άλλες δραστηριότητες κάνεις πολύ εύκολα και γρήγορα σε λίγα μόνο λεπτά με το κινητό, τον υπολογιστή σου ή το tablet σου;

Πράγματι, χρησιμοποιούμε πολύ περισσότερο πλέον το διαδίκτυο για να κάνουμε τις αγορές και τις συναλλαγές μας, να εργαστούμε, να ασκηθούμε, να επικοινωνήσουμε με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να οργανώσουμε γενικότερα καλύτερα την καθημερινότητά μας. Τα δεδομένα στη ζωή μας, μας κάνουν να στραφούμε όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο προκειμένου να φέρουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας και να κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο.

Για αυτό και η ανάγκη για ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική, ειδικά την περίοδο που διανύουμε.

Ψήφος στις online αγορές! Τι μας λένε οι αριθμοί

  • Το 76% του ελληνικού κοινού κάνει σχεδόν καθημερινά online συναλλαγές.
  • Οι Έλληνες καταναλωτές προτιμούν τις online αγορές λόγω καλύτερων τιμών (74%), επειδή εξοικονομούν χρόνο (62%) και γλιτώνουν τη μετακίνηση προς το φυσικό κατάστημα (55%).
  • 9 στους 10 αγοράζουν από διεθνή ηλεκτρονικά καταστήματα και το 43% χρησιμοποιεί πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Είναι συνεπώς κάτι περισσότερο από σημαντικό να μπορούμε να αισθανόμαστε ασφάλεια με κάθε online επιλογή που κάνουμε.

Personal Cyber Insurance: το νέο πρόγραμμα ασφάλισης της Anytime

Στην Anytime ακούμε τις ανάγκες σου και θέλουμε να νιώθεις ασφαλής και στον ψηφιακό χώρο. Για αυτό και δημιουργήσαμε το νέο πρόγραμμα Personal Cyber, ένα έξυπνο και οικονομικό πρόγραμμα που προστατεύει τις online αγορές και συναλλαγές σου, μόνο με €25 τον χρόνο!

Επιλέγοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αποζημιώνεσαι για:

Διαδικτυακές αγορές, δηλαδή online αγορές που έχεις κάνει και αφορούν:

  • Προϊόντα που δεν παρέλαβες ή τα παρέλαβες και είναι διαφορετικά από αυτά που επέλεξες ή έχουν ζημιές.
  • Υπηρεσίες που δεν πραγματοποιηθήκαν την ημερομηνία που είχες συμφωνήσει.

Διαδικτυακές πληρωμές συναλλαγών, αποζημιώνεσαι δηλαδή για συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί online, χωρίς την έγκρισή σου από τον τραπεζικό σου λογαριασμό ή από την κάρτα σου (πιστωτική ή χρεωστική) ή από το ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι. Σου εξασφαλίζει κάλυψη σε περίπτωση που:

  • Συμπληρώσεις τα στοιχεία πρόσβασης του τραπεζικού λογαριασμού ή της κάρτας σου σε πλαστό διαδικτυακό τόπο.
  • Δεχτείς επίθεση από κακόβουλο λογισμικό.

Ανακάλυψε το νέο πρόγραμμα Personal Cyber της Anytime εδώ