Το smart phone σου είναι σήμερα πολλά περισσότερα από ένα τηλέφωνο, είναι το μέσο επικοινωνίας και εργασίας σου. Είναι ένας πολύτιμος «βοηθός», που το αξιοποιείς όσο περισσότερο μπορείς, αφού χρησιμοποιείς διάφορες εφαρμογές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής και σκέψης σου. Ανεξάρτητα όμως από το πώς χρησιμοποιεί ο καθένας μας το κινητό του τηλέφωνο, υπάρχουν μερικές βασικές αρχές που ισχύουν πάνω κάτω για όλους.

Για παράδειγμα, όλοι ενδιαφερόμαστε για το τι τρώμε, πώς αθλούμαστε ή για το πώς θα εξοικονομήσουμε χρήματα. Το κινητό σου λοιπόν μπορεί να σε βοηθήσει σε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα με τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο.

Ας δούμε λοιπόν κάποιες χρήσιμες εφαρμογές και υπηρεσίες που αξίζει να χρησιμοποιείς καθημερινά, για να διευκολύνεις σημαντικά τη ζωή σου.

Τα καλύτερα διατροφικά apps

Και ποιος δεν ενδιαφέρεται για τη διατροφή του, το βάρος του και την υγεία του; Διάφορες εφαρμογές διατροφής σε βοηθούν να καταγράψεις τις θερμίδες που καταναλώνεις σε κάθε γεύμα ή να υπολογίζεις πόσες χρειάζεσαι καθημερινά. Έτσι, καταφέρνεις να διατηρείς το βάρος σου ή να δεις τον δείκτη της ζυγαριάς σου να πέφτει. Κάποια εύχρηστα apps, που μπορείς να έχεις στο κινητό σου είναι το Nutrition facts, το Meal Reminder-Weight Loss και το My Fitness Pal.

Εφαρμογές για την άσκησή σου

Δε χρειάζεται να είσαι «gym freak», για να έχεις εφαρμογές για την άσκησή σου στο κινητό σου. Εφαρμογές που καταγράφουν κάθε σου βήμα και μπορούν να σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις ακόμα και ένα ήπιο πρόγραμμα γυμναστικής ή να γίνουν το κίνητρο που χρειάζεσαι για να ασκηθείς ακόμα πιο συστηματικά. Τέτοια apps είναι το Nike Training Club και το Fitness Buddy.

Εφαρμογές που καταγράφουν τα οικονομικά σου

Μήπως κι εσύ πληρώνεις ό,τι σου ζητείται και καταλήγεις στο τέλος του μήνα να αναρωτιέσαι πού πήγε ο μισθός; Διάφορα apps σε βοηθούν με απλό τρόπο να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου, ώστε να παρακολουθείς τι ξοδεύεις, πού και γιατί. Ενημερώσου σωστά, οργανώσου καλύτερα και μείωσε τα έξοδά σου, χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές Expensify και Personal Capital.

Υπηρεσίες για τον καιρό

Με τον καιρό στην Ελλάδα να αλλάζει ανά πάσα στιγμή, καθημερινά αναρωτιέσαι τι καιρό θα κάνει! Για την πρόγνωση λοιπόν του καιρού χρησιμοποιείς συνήθως το Meteo.gr, ενώ για να δεις τις καιρικές συνθήκες που προβλέπονται στο ελληνικό οδικό δίκτυο, μπορείς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία ROADS, που αναπτύξαμε σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και να κυκλοφορείς με μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο.

Το Smart Drive app που επιβραβεύει την οδήγησή σου

Θέλεις να επιβραβεύεσαι, επειδή οδηγείς προσεκτικά; Τότε, επίλεξε το πρόγραμμα Smart Drive της Anytime, που συνδέεται με την εφαρμογή Anytime SmartDrive Greece που εγκαθιστάς στο κινητό σου και αξιολογεί τον τρόπο που οδηγείς. Η εφαρμογή αξιολογεί σε κάθε διαδρομή την οδήγησή σου, αν δηλαδή διατηρείς τα όρια ταχύτητας, αν αποφεύγεις να χρησιμοποιείς το κινητό σου και αν φρενάρεις ή επιταχύνεις ομαλά. Έτσι, με βάση το συνολικό σκορ που συγκεντρώνεις, μπορείς να κερδίσεις έως και 20% έκπτωση στην ανανέωση του συμβολαίου σου. Μπορείς μάλιστα να χρησιμοποιήσεις δοκιμαστικά την εφαρμογή για 2 μήνες και μετά να επιλέξεις το πρόγραμμα Smart Drive που χρειάζεσαι.

Μη χάνεις χρόνο… Πάρε προσφορά και ξεκίνα να κερδίζεις!