Στην Anytime θέλουμε να είμαστε δίπλα σου κάθε στιγμή και να διευκολύνουμε τη ζωή σου. Για αυτό και αναβαθμίζουμε συνεχώς τα προγράμματά μας, αλλά και τις υπηρεσίες μας, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα της ψηφιακής τεχνολογίας, ώστε να σου χαρίζουμε περισσότερες επιλογές, οικονομία και ευελιξία.

Σε αυτό λοιπόν το άρθρο, θα σου πούμε τους πιο γρήγορους και εύκολους online τρόπους πληρωμής που έχεις στη διάθεσή σου, για να εξοφλήσεις το συμβόλαιο σου, αν μας έχεις επιλέξει για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, του σπιτιού ή της υγείας σου. Έτσι, και δε θα χρειαστεί να πας σε κάποια τράπεζα και να χάσεις άσκοπα χρόνο από την καθημερινότητά σου, που ξέρουμε πολύ καλά ότι δε σου περισσεύει ή να σου κρατήσουν κάποια προμήθεια, επιλέγοντας έναν άλλον τρόπο πληρωμής.

Online πληρωμή στο site μας

Ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος πληρωμής είναι στο site μας, που μπορείς να πληρώσεις το συμβόλαιό σου, την ενδιάμεση οφειλή του ή κάποια πρόσθετη πράξη, χωρίς καμία επιβάρυνση με τη χρεωστική ή πιστωτική σου κάρτα (VISA ή MASTERCARD).

Χωρίς να χρειάζεται log in, με 4 μόνο βήματα έχεις εξοφλήσει το συμβόλαιό σου και αν θέλεις παίρνεις και το αποδεικτικό στο e-mail σου.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή:

1.Μπαίνεις στο anytime.gr

2.Επιλέγεις Online πληρωμή

3.Συμπληρώνεις τον αριθμό συμβολαίου σου, επιλέγοντας κλάδο ασφάλισης

4.Συμπληρώνεις τα στοιχεία της κάρτας σου & κάνεις την πληρωμή σου.

Πληρωμή στο my anytime

Στο my anytime διαχειρίζεσαι online το συμβόλαιό σου, 24 ώρες το 24ωρο για ό,τι χρειαστείς και φυσικά μπορείς να πληρώσεις πολύ εύκολα και άμεσα το συμβόλαιό σου, χωρίς καμία επιβάρυνση. Επιλέγεις το συμβόλαιό σου, χρησιμοποιείς κάρτα VISA ή MASTERCARD και σε μερικά δευτερόλεπτα έχεις κάνει την πληρωμή σου.

Κι αν πάλι προτιμάς να επικοινωνήσεις με έναν δικό μας άνθρωπο, μπορείς να καλέσεις στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο 210 94 60 000 από Δευτέρα- Παρασκευή 8:00 με 20:00 και να κάνεις την πληρωμή του συμβολαίου σου, πάλι χωρίς καμία προμήθεια, χρησιμοποιώντας κάρτα VISA ή MASTERCARD, αρκεί να είσαι ο/η κάτοχος της κάρτας για λόγους ασφαλείας.

Διάλεξε τον τρόπο πληρωμής που σε εξυπηρετεί περισσότερο και μην ξεχνάς πως για ό,τι χρειαστείς εμείς είμαστε δίπλα σου!