Καλοκαίρι, μία λέξη κι εννέα γράμματα, χιλιάδες αναμνήσεις και μοναδικές στιγμές. Λες τη λέξη καλοκαίρι και είναι σαν να αισθάνεσαι ξαφνικά τη θάλασσα, τα παγωτά, την ξεγνοιασιά της πιο όμορφης εποχής του χρόνου. Καλοκαίρι θα πει ελευθερία, παρέες, θερινό σινεμά, συναυλίες, ξαφνικές μπόρες κι άδεια από τη δουλειά.

Καλοκαίρι σημαίνει επιστροφή στα ταξίδια και τις καλοκαιρινές διακοπές! Κι όντως οι καλοκαιρινές διακοπές σού εξασφαλίσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας! Αν είσαι από αυτούς που ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για καλοκαιρινές διακοπές, να σου ευχηθούμε να διασκεδάσεις, να γεμίσεις μπαταρίες και να απολαύσεις μία από τις καλύτερες περιόδους του χρόνου.

Κι επειδή οι καλοκαιρινές διακοπές είναι αυτές που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου για τον χειμώνα που θα ‘ρθει, εμείς έχουμε συγκεντρώσει για σένα μερικά χρήσιμα tips που θα διευκολύνουν την καλύτερη οργάνωση των διακοπών σου. 😊

καλοκαιρινές διακοπές

1.Βεβαιώσου ότι έχεις πάρει μαζί σου την ταυτότητά σου, το διαβατήριο, το δίπλωμα ή όποιο άλλο επίσημο έγγραφο χρειάζεσαι στο ταξίδι σου.

2.Φρόντισε να έχεις τακτοποιήσει τους λογαριασμούς που λήγουν.

3.Φτιάξε τη βαλίτσα σου με τα πράγματα που πραγματικά χρειάζεσαι, κρίμα είναι να κουβαλάς παραπανίσια.

4.Τσέκαρε τα εισιτήριά σου και υπολόγισε πόση ώρα χρειάζεται για να φτάσεις στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι ή σε κάποιο σταθμό Κτελ ή Τρένου, για να μη φτάσεις με την ψυχή στο στόμα.

5.Πάρε μαζί σου κάποιο κουτί πρώτων βοηθειών, γιατί μπορεί να σου χρειαστεί.

6.Πάρε μαζί την πιο καλή σου διάθεση κι απόλαυσε το ταξίδι και τις διακοπές σου, όσο περισσότερο μπορείς.

7.Κάνε ταξιδιωτική ασφάλιση στην Anytime. Σε όποιο μέρος του κόσμου (Ελλάδα κι εξωτερικό) κι αν επιλέξεις να ταξιδέψεις και με οποιοδήποτε μέσο (αεροπλάνο, πλοίο, αυτοκίνητο, τρένο) στην Anytime είμαστε δίπλα σου κάθε στιγμή για να ταξιδεύεις ξέγνοιαστα.

καλοκαιρινές διακοπές

Τα 3 προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης της Anytime σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε απρόοπτη κατάσταση, μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, όπως:

  • καθυστέρηση ή ακύρωση ταξιδιού
  • κάποιο ξαφνικό επείγον ιατρικό περιστατικό που χρειάζεται νοσηλεία
  • υγειονομική μεταφορά
  • αποστολή φαρμάκων
  • έξοδα ξενοδοχείου λόγω Covid 19
  • 24ωρη υποστήριξη στη Γραμμή Υγείας 1010
  • απώλεια ή κλοπή αποσκευών και πολλές ακόμα καλύψεις.

Ισχύει για ταξίδια αναψυχής, αλλά κι επαγγελματικά, από 1 έως 60 μέρες, ενώ μπορείς να επιλέξεις να ασφαλιστείς ατομικά ή οικογενειακά (τα παιδιά μέχρι 1 έτους μπορούν να ασφαλιστούν εντελώς δωρεάν).

Επίλεξε το πρόγραμμα με τις καλύψεις που επιθυμείς, έκδωσε online το συμβόλαιό σου εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Πάρε τώρα προσφορά και ταξίδεψε ξέγνοιαστα μόνο από €9,5!