Αυτοκίνητα που δεν ρυπαίνουν; Για χρόνια έμοιαζε με όνειρο, όμως είναι μία πραγματικότητα με τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Από τη στιγμή που χρησιμοποιούν “καθαρή ηλεκτρική ενέργεια” (φωτοβολταϊκά), δε ρυπαίνουν καθόλου το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι πολύ πιο ευχάριστα και εύκολα στην οδήγηση. Όμως η τεχνολογία δε σταματάει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Σε λίγους μήνες τα πρώτα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό, αναμένεται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Ευρώπης. Τα λεγόμενα δίκτυα “πέμπτης γενιάς” (5G), φέρνουν μία “ειρηνική επανάσταση” στην οδήγηση.

H Anytime πάντα καινοτομεί…

Είναι δυνατό να αλλάζουν τα πάντα στην αυτοκίνηση και ο τομέας της ασφάλισης να μείνει στάσιμος; Φυσικά και όχι, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Anytime.

Στην Anytime διαρκώς εξελισσόμαστε και προσαρμοζόμαστε στην εποχή και στις ανάγκες του ασφαλισμένου, με μία σειρά από καινοτόμα προγράμματα και εφαρμογές, πάντα με την εγγύηση της INTERAMERICAN.

Στην Anytime ακολουθούμε επιτυχημένα τις τεχνολογικές εξελίξεις, σεβόμενοι πάντα τον πελάτη και τις ανάγκες του. Και είμαστε ακόμα στην αρχή!

*Στοιχεία για το παραπάνω κείμενο χρησιμοποιήθηκαν από το Ευρωπαϊκό Συμβουλευτικό Συμβούλιο Έρευνας για τις Οδικές Μεταφορές.

https://www.ertrac.org/index.php