Αν περνάς συχνά τα διόδια της Αττική Οδού, είναι πολύ πιθανό να έχεις και συσκευή e-PASS. Ξέρεις αυτή τη μικρή συσκευή που τοποθετούμε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και μας εξασφαλίζει μεγαλύτερες εκπτώσεις και επιπλέον εύκολες και άνετες μετακινήσεις.

Με το e-PASS δε χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά, ούτε να ψάχνεις να βρεις κέρματα, για να πληρώσεις στα διόδια, γιατί το ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων αναγνωρίζει τον πομποδέκτη που έχεις τοποθετήσει στο όχημά σου και ανοίγει αυτόματα την μπάρα, κάθε φορά που περνάς, χρεώνοντας το συνδρομητικό σου λογαριασμό.

Τι είναι το σύστημα διαλειτουργικότητας;

Το 2008 η Αττική Οδός ξεκίνησε να υλοποιεί τη διαλειτουργικότητα, μία υπηρεσία που σταδιακά οι κάτοχοι του e-PASS της Αττικής Οδού, μπορούσαν με τη συσκευή τους να περνούν και από την Ολυμπία Οδό, τον Μορέα, τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, αλλά και τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Από αύριο όμως οι κάτοχοι του e-PASS της Αττικής Οδού,  θα μπορούν πλέον να ταξιδέψουν σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας, αφού στη διαλειτουργικότητα εντάσσονται πλέον η Νέα Οδός, η Κεντρική Οδός και η Εγνατία Οδός.

Σε τι διευκολύνει το σύστημα διαλειτουργικότητας;

Η διαλειτουργικότητα είναι μια υπηρεσία που παρέχεται δωρεάν και ισχύει αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να γίνει κάποια ενέργεια από τους κατόχους του e-PASS της Αττικής Οδού. Με το νέο σύστημα διαλειτουργικότητας διευκολύνονται οι μετακινήσεις και μειώνεται ο χρόνος διέλευσης. To μόνο που χρειάζεται είναι να φροντίζουν οι κάτοχοι του e-PASS, ώστε να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό τους, πριν το ταξίδι τους. Αυτό μπορεί να γίνει άμεσα με τη χρήση Τραπεζικής Κάρτας, μέσω της πλατφόρμας «my e-PASS», από τον Η/Υ ή το κινητό τους τηλέφωνο, μέσω επικοινωνίας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210-6682222 ή μέσω του δικτύου πληρωμών της Αττικής Οδού (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το link https://www.aodos.gr/diodia-e-pass/eho-e-pass/pos-ananeono-to-e-pass/.  

Με την Anytime κερδίζουμε και στην Αττική Οδό

Η Anytime συνεργάζεται με την Αττική Οδό και σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις στο e-PASS της Αττικής Οδού διελεύσεις αξίας €20 κάθε χρόνο, για 2 χρόνια. Επίλεξε ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης με τις καλύψεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σου και μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις τον 14ψήφιο αριθμό του e-PASS σου στο πεδίο «Κωδικός Προσφοράς».