Σαββατοκύριακο στην πόλη και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Σου έχει λείψει μία βόλτα στην εξοχή ή στη θάλασσα; Μην ανησυχείς! Οι Anytime Urban Hikers ερχόμαστε κάθε εβδομάδα στο Instagram της Anytime με τις καλύτερες προτάσεις για πεζοπορία στην Αθήνα. Και αυτήν την εβδομάδα σε καλούμε να ανακαλύψεις μαζί μας μια πολύ αγαπημένη διαδρομή που θα σε οδηγήσει μέχρι την παραλία της Γλυφάδας, της περιοχής που θυμίζει πάντα καλοκαίρι.

Αυτό είναι άλλωστε το urban hiking, η πεζοπορία στην πόλη μας! Είναι λοιπόν ευκαιρία να γνωρίσουμε παρέα αληθινές γειτονιές, αλλά και να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας, για να κερδίσεις ένα ποδήλατο πόλης Electra, ώστε να μην έχουν τελειωμό οι βόλτες σου στην πόλη!

Anytime Urban Hikers

Αυτή την εβδομάδα φτάνουμε μέχρι την παραλία της Γλυφάδας

Αν μένεις λοιπόν στα Νότια Προάστια, βάλε το φούτερ σου, πάρε τα γυαλιά ηλίου σου και τον καφέ σου και ξεκίνα το περπάτημα. Η διαδρομή που σου προτείνουμε ξεκινάει από την περιοχή του Ελληνικού και φτάνει μέχρι την παραλία της Γλυφάδας. Πρόκειται για μία αρκετά ενδιαφέρουσα διαδρομή που διαρκεί περίπου μισή ώρα.

Αν θέλεις μπορείς να ξεκινήσεις από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης που θα συναντήσεις και το γήπεδο των Σουρμένων. Στη συνέχεια στρίψε στην οδό Περγάμου και από εκεί δεξιά στη Λεωφόρο Καραμανλή. Κατά μήκος της διαδρομής θα συναντήσεις πολλά δέντρα, κυρίως πεύκα που θεωρείται και το χαρακτηριστικό δέντρο της περιοχής, αλλά και το γκολφ της Γλυφάδας, ένα αξιοσημείωτο σημείο για την περιοχή. Και σχεδόν χωρίς να το καταλάβεις έχεις βρεθεί στην παραλία της Γλυφάδας και απολαμβάνεις το θαλασσινό ανοιξιάτικο αεράκι.

Γίνε λοιπόν κι εσύ ένας urban hiker, ξεκίνα τις εξορμήσεις στην πόλη σου και γύμνασε το σώμα, αλλά και το μυαλό σου με τον πιο απλό και διασκεδαστικό τρόπο. Και μην ξεχάσεις να μας προτείνεις και τη δική σου αγαπημένη διαδρομή για πεζοπορία στην πόλη, προκαλώντας την τύχη σου, για να κερδίσεις ένα ποδήλατο πόλης Electra που θα δώσει νέο ενδιαφέρον σε κάθε σου εξόρμηση.

Θέλεις να κερδίσεις ένα ποδήλατο πόλης Electra;

Ανέβασε στο προσωπικό σου προφίλ στο Instagram post ή story από τη δική σου αγαπημένη διαδρομή στην πόλη με video ή φωτογραφία/ες.

Γράψε τα χιλιόμετρα που έκανες, το #AnytimeUrbanHikers και mention @anytimeonline και μπες στην κλήρωση για το ποδήλατο! (χρειάζεται μόνο να είναι δημόσιο το προφίλ σου στο Instagram, για να μπορούμε κι εμείς να δούμε το post σου😊).

Τι λες ξεκινάμε τις βόλτες;😊