Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά και λίγο πριν μυρίσει καλοκαίρι, η όρεξη για βόλτες είναι ατέλειωτη. Η παραμονή μας στο σπίτι και οι περιορισμένες μετακινήσεις μάς οδηγούν να γνωρίσουμε γειτονιές και διαδρομές με κρυμμένους θησαυρούς που μας ξανασυστήνουν την πόλη μας.

Για αυτό και κάθε εβδομάδα οι Anytime Urban Hikers έρχονται στο Instagram της Anytime και προτείνουν ξεχωριστές διαδρομές στην πόλη. Διαδρομές που σου φτιάχνουν τη μέρα, σε κρατούν σε φόρμα και σε γεμίζουν ενέργεια κι ευεξία.

Σε προκαλούν όμως να προτείνεις και τη δική σου αγαπημένη διαδρομή και να κερδίσεις ένα ποδήλατο πόλης Electra, που θα κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την κάθε σου εξόρμηση.

Οι Anytime Urban Hikers φτάνουν από Καισαριανή μέχρι Βύρωνα

Την 6η εβδομάδα του διαγωνισμού μας οι Anytime Urban Hikers μας συστήνουν μία ξεχωριστή διαδρομή σε μία πολύ όμορφη περιοχή της Αθηνάς, Μέσα σε 40 περίπου λεπτά έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις από την Καισαριανή μέχρι τον Βύρωνα.

Θα γνωρίσεις έτσι σημεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως το σκοπευτήριο της Καισαριανής που όλο και περισσότερο πράσινο προστίθενται στην πεδιάδα του. Θα δεις ακόμη το Θυσιαστήριο της Λευτεριάς κι αν έχεις μαζί σου κάποιον μικρό μας φίλο είναι ευκαιρία για μία στάση στην παιδική χαρά Ζωοδόχου Πηγής. Θα ξεκουραστεί έτσι το βλέμμα σου και η ψυχή σου από το πράσινο που θα βρίσκεται ξαφνικά παντού γύρω σου.

Εσύ ποια διαδρομή θα μοιραστείς μαζί μας;

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας και πού ξέρει μπορείς να είσαι εσύ ο νικητής/τρια του ποδηλάτου πόλης Electra! Τράβηξε video ή φωτογράφισε κάθε σημείο που σε εμπνέει και προκάλεσε την τύχη σου…

Τι χρειάζεται να κάνεις;

  • Ανέβασε στο Instagram σου post ή story από την αγαπημένη σου διαδρομή στην πόλη, με ένα βίντεο ή φωτογραφία/ες
  • Γράψε τα χιλιόμετρα που έκανες και προσθέσετε το hashtag #AnytimeUrbanHikers και mention @anytimeonline

Χρειάζεται μόνο να είναι δημόσιο το Instagram-ικό σου προφίλ, για να μπορούν όλοι να δουν την ανάρτησή σου!

Η κλήρωση θα γίνει στις 14/05 και μη χάσεις την ευκαιρία να κερδίσεις το ποδήλατο!

Στην Anytime δε σταματάμε ποτέ, να απολαμβάνουμε όλοι μαζί… κάθε στιγμή περισσότερα!😊