Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα, το καλοκαίρι είναι προ των πυλών κι η όρεξη για βόλτα μεγαλώνει! Είναι λοιπόν ευκαιρία για urban hiking, πεζοπορία δηλαδή στην περιοχή μας, που μας ξανασυστήνει τις γειτονιές της πόλης και μας αποκαλύπτει κρυμμένους θησαυρούς και μέρη που αξίζουν την προσοχή μας.

Για αυτό και οι Anytime Urban Hikers προτείνουν κάθε εβδομάδα στο Instagram της Anytime ξεχωριστές διαδρομές στην Αθήνα, που αξίζουν την προσοχή σου και σε προκαλούν να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, για να κερδίσεις ένα ποδήλατο πόλης Electra!

Αυτήν την εβομάδα μας ξεναγούν από την Καλλιθέα μέχρι τις Τζιτζιφιές και προτείνουν μία διαδρομή 40 λεπτών περίπου, που θα σου φτιάξει τη διάθεση, θα σε γυμνάσει και θα αφήσει το μυαλό σου να ανακαλύψει νέα πράγματα! 

Anytime Urban Hikers

Μία βόλτα στο ποτάμι της Καλλιθέας

Anytime Urban Hikers

Ίσως η περιοχή της Καλλιθέας να μην είναι από τις πρώτες που σου έρχονται στο μυαλό, όταν σκέφτεσαι βόλτες στην πόλη. Πρόκειται όμως για μία όμορφη συνοικία κοντά στο κέντρο της Αθήνας που τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί αρκετά και είναι μία καλή ευκαιρία να την ανακαλύψεις, ειδικά αν μένεις στο κέντρο, στον Πειραιά ή στα Νότια προάστια.

Εμείς σου προτείνουμε μία αγαπημένη διαδρομή κατά μήκος του ποταμού Ιλισού. Ο Ιλισός χωρίζει την Καλλιθέα από το Μοσχάτο. Μπορείς να ξεκινήσεις τη βόλτα σου είτε από την πλευρά του Μοσχάτου και να περπατήσεις δίπλα στον ποδηλατόδρομο, είτε από την πλευρά της Καλλιθέας. Όποια πλευρά κι αν ακολουθήσεις, η διαδρομή σου θα είναι πολύ ξεκούραστη και θα σε οδηγήσει στις Τζιτζιφιές.

Η πλευρά της Καλλιθέας είναι ιδανική και για τους μικρούς μας φίλους, αφού σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους υπάρχουν 3 παιδικές χαρές, ενώ μπορείς να ξεκουραστείς σε αρκετές μικρές πλατείες που θα βρεις στον δρόμο σου.

Anytime Urban Hikers

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας, για να κερδίσεις ένα ποδήλατο πόλης Electra! 🚲

✔ Τράβηξε video ή πάρε φωτογραφίες από τη δική σου αγαπημένη διαδρομή στην πόλη

✔ Ανέβασε post ή story στο δικό σου Instagram profile με το video ή τη φωτογραφία, προσθέτοντας τα χιλιόμετρα που έκανες, #AnytimeUrbanHikers και @anytimeonline

Η κλήρωση θα γίνει στις 14/05

Στην Anytime δε σταματάμε ποτέ, να απολαμβάνουμε όλοι μαζί… κάθε στιγμή περισσότερα!😊