Τι σημαίνει οδική ασφάλεια για τα παιδιά και πόσο καλά είναι ενημερωμένα γι’ αυτή; Με αυτό το ερώτημα ο γνωστός κωμικός Λάμπρος Φισφής επέκτεινε το concept της επιτυχημένης εκπομπής του, αποκλειστικά για την Anytime και δημιούργησε 3 μοναδικά και πολύ αστεία επεισόδια. 

Γιατί η γνώμη των παιδιών μετράει!

Η νέα αυτή καμπάνια της Anytime θέτει στο επίκεντρο «μικρούς» και «μεγάλους» και αποσκοπεί στο να διερευνήσει, αλλά και να ενημερώσει σχετικά με καθημερινά ζητήματα γύρω από την οδήγηση. Με βασικά εργαλεία την ειλικρίνεια των παιδιών και το χιούμορ, ο Λάμπρος Φισφής γίνεται «εκπαιδευτής» και εξηγεί στα παιδιά τη σημασία γνωστών όρων σχετικούς με την οδική κυκλοφορία.

Τι πρόκειται να δεις;

Η σειρά απαρτίζεται από 3 αυτοτελή και σύντομα επεισόδια.

Στο 1ο video ο Λάμπρος Φισφής ξεκινά να ρωτά τα παιδιά σχετικά με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τη σημασία κάποιων πινακίδων που βλέπουμε όλοι καθημερινά στον δρόμο. Οι απαντήσεις είναι μοναδικές και φυσικά γεμάτες ειλικρίνεια. 

Στο 2ο video τα παιδιά μοιράζονται τις εμπειρίες τους ως συνοδηγοί και περιγράφουν μέσα από τα δικά τους μάτια τα μέτρα προστασίας όπως τα παιδικά καθίσματα. Με τον πιο αγνό τρόπο θέτουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους και μας δείχνουν πόσα πολλά καταλαβαίνουν όσο βρίσκονται στο αυτοκίνητο.

Το 3o και τελευταίο video βάζει τα παιδιά να σκεφτούν τα ίδια ως οδηγοί μέσα από το παιχνίδι των ερωτήσεων. Παράλληλα δίνουν τις δικές τους συμβουλές προς τους μεγάλους για να γίνουν καλύτεροι και πιο προσεκτικοί οδηγοί.

Το σκεπτικό πίσω από αυτή την καμπάνια

Η Anytime ηγέτης στην ασφάλιση αυτοκινήτων, έχει θέσει ως αποστολή της να συμβάλει στην ενημέρωση της νέας γενιάς, μέσα από έναν εύκολο, διασκεδαστικό και αποτελεσματικό τρόπο να δημιουργήσει ένα θετικό και ασφαλές mindset στους αυριανούς οδηγούς.

Πρωταγωνιστές σε αυτή τη διαδικασία είναι οι ίδιοι οι μικροί μας φίλοι, όμως τελικοί αποδέκτες των όσων λέμε όλοι εμείς οι ενήλικες που οδηγούμε.

Τα παιδιά λένε πάντα την αλήθεια και είναι η δική μας στιγμή για να τα ακούσουμε