Ο απόλυτος κινηματογραφικός πράκτορας, γνωστός και ως 007, ο James Bond θα είναι ξανά στις μεγάλες οθόνες με την ταινία No Time to Die, το 2021. Η πρεμιέρα της ταινίας παίρνει και 2η αναβολή για τον Απρίλιο του 2021, εκτός απροόπτου βέβαια.

Ο James Bond αγαπήθηκε από πολλές γενιές όχι μόνο για τις ικανότητές του να επιβιώνει, τη γοητεία του στις γυναίκες ή το chic ντύσιμό του, αλλά και γιατί οδηγούσε πάντα τα πιο hot αυτοκίνητα.

Δες τα πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά James Bond cars:

Aston Martin DB5

James Bond

Η ασημένια Aston Martin DB5, είναι το κλασικό αυτοκίνητο του James Bond. Οδηγήθηκε από τον Sean Connery, το 1964 στην ταινία Goldfinger, που θεωρείται μέχρι και σήμερα μία από τις κορυφαίες. Αυτοκίνητο βρετανικής φινέτσας που συνδέθηκε με τον 007 και έτσι την είδαμε να επιστρέφει στο Thunderball το 1965, το Goldeneye του 1995, στο Tomorrow Never Dies το 1997, στο Casino Royale το 2006 και το Skyfall το 2012. Φήμες θέλουν το αμάξι σύμβολο να επιστρέφει στα χέρια του James Bond και στη νέα ταινία του.

Lotus Espirit S1

Η Lotus είναι γνωστή για τα supercars της και τα εντυπωσιακά τους χρώματα. Όμως στο The Spy Who Loved Me δημιούργησε ένα υποβρύχιο μοντέλο με το οποίο ο James Bond απολάμβανε τη θαλάσσια διαδρομή του με μία γοητευτική παρουσία. Σίγουρα το έχεις δει και ήθελες να το οδηγήσεις και εσύ!

BMW 750iL

Ένα αυτοκίνητο που είναι λίγο πιο κοινό στους θεατές ήταν η BMW 750iL, που οδηγήθηκε το 1997 στο Tomorrow Never Dies από τον Pierce Brosnan. Γεμάτη gadgets και οπλικά συστήματα, αλλά και γερμανικό σχεδιασμό που έδινε νέα διάσταση στον 007, ήταν αναμφίβολα ένα αυτοκίνητο που εντυπωσίασε.

BMW Z8

Το 1999 ο James Bond στο The World is Not Enough μπαίνει ξανά σε ένα γερμανικό cabrio και γοητεύει, όπως οφείλει να κάνει κάθε super-agent. Εντυπωσιακό, αεράτο και τραγικό, μιας και η τελευταία ρέπλικα της υπέρκομψης Z8 καταστράφηκε από ένα ελικόπτερο, όπως πολλά από τα αυτοκίνητα του 007 που είχαν τραγική κατάληξη.

Επειδή πιθανότατα δεν είσαι πράκτορας, καλό θα ήταν να μην οδηγείς με τον ίδιο επικίνδυνο τρόπο και να έχεις πάντα ενεργοποιημένη μία ασφάλεια αυτοκινήτου. Η Anytime γνωρίζει τις ανάγκες σου και φροντίζει να είναι το ίδιο γρήγορη με την Q team του αγαπημένου μας πράκτορα, παραμένοντας δίπλα σου κάθε στιγμή!