Στην Anytime θέλουμε να κάνουμε τη θετική διαφορά στη ζωή σου και να σε εκπλήσσουμε κάθε στιγμή ευχάριστα. Για αυτό και για 2η φορά πραγματοποιήσαμε τον πρωτότυπο διαγωνισμό FixMyRide και αναλάβαμε να κάνουμε το αυτοκίνητο της νικήτριας, Ελένης-Αλεξίας Γιούνη, σαν καινούριο στο CAR POINT, την Πρότυπη Μονάδα Αποζημίωσης κι Επισκευής, στη Λεωφ. Αθηνών 161.

Η μεγάλη μας νικήτρια έβγαλε μόνο λίγες φωτογραφίες το αυτοκίνητό της, συμπλήρωσε τα στοιχεία της στο microsite που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του διαγωνισμού και τελικά κέρδισε.

Ο αγαπημένος μας μουσικός και τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος υποδέχτηκε τη νικήτρια στο CAR POINT, όπου η Οδική μας Βοήθεια μετέφερε το όχημά της, για να αρχίσουν οι επισκευές και να γίνει σαν καινούριο! Άφησε το όχημά της στα μαγικά χέρια των ειδικών και λίγο πριν φύγει συνάντησε μία έκπληξη… αυτοκίνητο αντικατάστασης, για να μη μείνει χωρίς αυτοκίνητο, όσες μέρες θα διαρκούσαν οι επισκευές του αυτοκινήτου της.

Τι κέρδισε η μεγάλη μας νικήτρια;

Η μεγάλη μας νικήτρια κέρδισε εντελώς δωρεάν ένα ετήσιο συμβόλαιο από την Anytime, αλλά και τις μικροεπισκευές του αυτοκινήτου της στο CAR POINT, όπως:

  • Εργασίες φανοποιείου
  • Θραύση κρυστάλλων
  • Εξωτερική βαφή
  • Εξωτερικά χτυπήματα
  • Καθαρισμό θαμπών φαναριών

Πώς διοργανώσαμε τον διαγωνισμό FixMyRide;

Στο CAR POINT είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον κ. Ηλία Μάλλιο, Διευθυντή Δικτύου & Τεχνικών Υπηρεσιών Βοήθειας, ο οποίος μας ανέφερε ότι όλη η ομάδα του CAR POINT, είναι πολύ περήφανη, γιατί σε μία εποχή αβεβαιότητας δίνουν την ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο να επισκευάσει το όχημά του εντελώς δωρεάν, αξιόπιστα κι εγγυημένα.

Ενημερώσου κι εσύ για τα πλεονεκτήματα των CAR POINT εδώ και μείνε συντονισμένος γιατί οι εκπλήξεις στην Anytime συνεχίζονται.