Είναι το ραντεβού που δεν χάνει κανένας σινεφίλ που σέβεται τον εαυτό του, μια κινηματογραφική γιορτή με πολλές προβολές πάρτι και παράλληλες εκδηλώσεις. Το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας σηκώνει αυλαία στις 23 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 4 Οκτωβρίου φιλοξενεί ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 239 ξεχωριστές ταινίες.

Το Διεθνές Διαγωνιστικό, με 12 ταινίες που διεκδικούν την ΧΡΥΣΗ ΑΘΗΝΑ, το τμήμα Μουσική και Φιλμ με 15 εξαιρετικές μουσικές ταινίες -εντός και εκτός διαγωνιστικού- τα Ντοκιμαντέρ (φέτος περισσότερα από κάθε άλλη φορά), το Ελληνικό Διαγωνιστικό ταινιών μικρού μήκους, τις Μεταμεσονύχτιες Προβολές, τις Ειδικές Προβολές, τα φετινά Αφιερώματα σε 4 κορυφαίους σκηνοθέτες, αλλά και στην εμβληματική εκπομπή “Παρασκήνιο” καθώς και το ειδικό αφιέρωμα “Moving Future” και τις 20 Πρεμιέρες, ανάμεσα στις οποίες συναντάμε μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς.

Σπεύσετε και βγάλτε εισιτήριο για τις προβολές στους κινηματογράφους Δαναό 1&2, Odeon Opera 1&2, Ιντεάλ, Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Τεχνόπολη Δ.Α. – INNOVATHENS.