Στην Anytime θέλουμε να είμαστε δίπλα σου κάθε στιγμή, ειδικά αυτήν την περίοδο που τα δεδομένα της ζωής μας έχουν αλλάξει τόσο απότομα. Μπορεί να μας γνωρίζεις για την ασφάλεια του οχήματος ή του σπιτιού σου, έχουμε όμως να σου πούμε πολλά περισσότερα.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τη θετική διαφορά στη ζωή σου και να δώσουμε μία νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά σου. 

Give Joy+ Offer more + Help others

  

Για αυτό κι έχουμε ξεκινήσει μία σειρά από ενέργειες στο Facebook και Instagram της Anytime, που ονομάζουμε “Feel More Anytime”,  για να περνάει όσο γίνεται πιο ευχάριστα ο χρόνος μας στο σπίτι, αλλά και να διατηρήσουμε τη σκέψη και τη διάθεσή μας θετική. Στόχος μας λοιπόν είναι να έχουμε ενδιαφέρον περιεχόμενο, να κάνουμε πρακτικά και σημαντικά δώρα, αλλά και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. 

Αν έχεις ήδη μπει στα Social Media της Anytime θα έχεις δει ότι έχουμε αρχίσει να προβάλουμε διάφορα videos, για να γυμναζόμαστε παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να μαγειρεύουμε και να διασκεδάζουμε όλοι μαζί.

Ταυτόχρονα όμως κάνουμε διαγωνισμούς και μοιράζουμε δώρα γυμναστικής, εισιτήρια για online αγώνες, gadgets και ασφάλειες σπιτιού, αφού το τελευταίο διάστημα το σπίτι μας έγινε πολλά περισσότερα. Προσφέρουμε γεύματα αγάπης και στηρίζουμε τις ανάγκες του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. Έτσι, ερχόμαστε πιο κοντά σε όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη και προσφέρουμε όλοι μαζί. Γιατί Anytime σημαίνει μοιραζόμαστε κάθε στιγμή περισσότερα!

Οι ενέργειές μας απλώνονται σε 5 μεγάλες υποενότητες:

Feel more Anytime

#morefitness: Προβάλλουμε 4 διαφορετικά fitness videos με προγράμματα γυμναστικής για εργαζόμενες μαμάδες από το σπίτι με πολύ λίγο χρόνο, για ζευγάρια, για όλη την οικογένεια, αλλά και για μπαμπάδες με μοναδικά δώρα γυμναστικής.

#moresports: Μοιράζουμε Euroleauge passes, για να παρακολουθούμε online αγώνες μπάσκετ, αφού το γήπεδο μας έχει λείψει πολύ!

#morecooking: Μας στέλνεις την αγαπημένη σου χριστουγεννιάτικη συνταγή, μπαίνεις στην κλήρωση για ασφάλειες σπιτιού από την Anytime και μοναδικά δώρα από το e-shop του Άκη Πετρετζίκη

#moremusic: διασκεδάζουμε παρέα με live music concerts και προσφέρουμε σε κοινωφελείς οργανισμούς. Stay tuned, γιατί θα ακολουθήσουν πολύ ωραίες ενέργειες!😊

#morexmas: μοιράζεσαι μαζί μας την αγαπημένη σου χριστουγεννιάτικη ανάμνηση και πού ξέρεις μπορεί να είσαι από τους τυχερούς που θα κερδίσει δώρα έκπληξη από την Anytime.

#moreforall: Στηρίζουμε με υπηρηφάνεια το έργο του ΙΣΟΝ, της πρώτης σχολής συνεκπαίδευσης ανάπηρων και μη ανάπηρων καλλιτεχνών, γιατί θέλουμε περισσότερα για όλους κάθε στιγμή. Είμαστε δίπλα στο Χατζηκυριάκειο ‘Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας, κάνοντας μία σημαντική δωρεά και μαγειρεύουμε παρέα με τον Άκη Πετρετζίκη το πιο νόστιμο χριστουγεννιάτικο μενού για τα κορίτσια του ιδρύματος.

Στην Anytime θέλουμε να μοιραζόμαστε μαζί περισσότερες νέες εμπειρίες, νέες ιδέες και νέα δεδομένα. Να μένουμε ανοιχτοί και να κρατάμε τη θετική μας σκέψη ακόμα και στα δύσκολα, δίνοντας αξία στην κάθε μας στιγμή, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας.