Καθημερινά όλο και περισσότεροι οδηγοί εγκαταλείπουν τα βενζινοκίνητα οχήματα και στρέφονται προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Οι τιμές τους θα πέσουν σημαντικά σύμφωνα με τις επιδοτήσεις που πρόκειται να δοθούν. Είναι μία επιλογή που πραγματικά αξίζει, εάν θες ένα νέο όχημα.

Δες τους λόγους που θα σε κάνουν να σκεφτείς σοβαρά την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου:

Εξοικονόμηση

ηλεκτρικό αυτοκίνητο        

Το σχετικά υψηλό κόστος απόκτησης θα το δεις πολύ σύντομα ως απόσβεση από αυτά που εξοικονομεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Οι τεχνολογίες του προσφέρουν ένα σύστημα κίνησης, το οποίο μπορεί κι ανακυκλώνει την ενέργεια από το φρενάρισμα για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση. Επιπλέον, το ηλεκτρικό ρεύμα είναι πολύ φθηνότερο από τα ίδια τα καύσιμα. Οπότε σύντομα θα δεις πόσα χαλούσες στη βενζίνη.

Καθαρότερες μετακινήσεις

ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι μια καλή περιβαλλοντική επιλογή. Εάν έχεις περιβαλλοντική συνείδηση κι αναζητάς συνεχώς τρόπους να μειώσεις το ενεργειακό σου αποτύπωμα, τότε δεν πρέπει να το σκέφτεσαι καν. Καθαρές μετακινήσεις, χωρίς ρύπους ακόμα και μέσα στο κέντρο της πόλης.

Δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας

ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Το μεγάλο πλεονέκτημα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι πως απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας. Έτσι, προσφέρουν μεγάλη ανάσα στον ιδιοκτήτη τους.

Επιδοτούνται

ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Υπάρχουν διάφορα κρατικά προγράμματα τα οποία επιδοτούν την απόκτησή τους. Έτσι, έχεις τη δυνατότητα και να το αγοράσεις φθηνότερα και να ακολουθήσεις το σχεδιασμό για καθαρότερες μετακινήσεις στο μέλλον.

Υπάρχει ποικιλία

Οι ηλεκτροκινητήρες γίνονται πλέον trend και μπαίνουν ακόμα και στα δημοφιλή μοντέλα των εταιρειών. Κάθε χρόνο βλέπεις όλο και περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με την αισθητική που θα ήθελες. Είναι η νέα τάση και φαίνεται πως όλα οδηγούνται προς την ηλεκτροκίνηση και την απεριόριστη δυνατότητα επιλογών!

Πάει παντού

Ναι, δεν έχει περιορισμούς στις πρωτεύουσες. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι ένα όχημα σχεδιασμένο κυρίως για τις πόλεις και προσφέρει τρομερές ευκολίες. Έτσι, μπορείς να μετακινηθείς ελεύθερα, όπου θες.

Υπάρχουν υποδομές

ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η Ελλάδα ήδη εφαρμόζει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για τις υποδομές σταθμών ηλεκτρικού ρεύματος σε κάθε σημείο της χώρας. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα μπορεί να ταξιδεύει κανονικά κι αυτόνομα σε κάθε σημείο της επικράτειας.

Κορυφαίες τεχνολογίες

Η ηλεκτροκίνηση είναι η επιτομή της τεχνολογίας. Μέσα στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πλέον ενσωματώνονται όλο και περισσότερες νέες λειτουργίες και όργανα. Εάν θες ένα αυτοκίνητο που να είναι σαν gadget, τότε κάνεις την ιδανική επιλογή.

Η Anytime περνάει στην ηλεκτρική εποχή

Είσαι έτοιμος για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Αν ναι, τότε η Anytime είναι δίπλα σου! Στο anytime.gr μπορείς να ασφαλίσεις το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό σου με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Μαζί μας έχεις κάθε στιγμή περισσότερα και για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα…