Μαμά! Είναι ίσως η ομορφότερη λέξη στα χείλη της ανθρωπότητας, ίδια σχεδόν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου. Μια λέξη που περικλείει τα πιο όμορφα και τρυφερά συναισθήματα. Η μητέρα είναι μία τεράστια αγκαλιά που προστατεύει, στηρίζει, ενθαρρύνει και δίνει ελπίδα στα παιδιά της ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Κι όντως είναι κάποιες μητέρες, που ο χαρακτηρισμός «υπόδειγμα μάνας» είναι λίγος, για να αποτυπώσει το μεγαλείο ψυχής και τον σπουδαίο αγώνα τους πλάι στα παιδιά τους. Σε αυτές τις ξεχωριστές μητέρες και συγκεκριμένα στις μητέρες που στηρίζει ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος η Αγκαλιά, επιλέξαμε φέτος με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας όλοι εμείς οι άνθρωποι της Anytime να ευχηθούμε «Χρόνια Πολλά», προσφέροντας μια αγκαλιά λουλούδια από την Power of a Flower.

Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 9 Μαίου, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο κεντρικό κατάστημα στο Σύνταγμα της ομάδας Power of a Flower, που αποτελείται από νέους με ειδικές δεξιότητες, οι οποίοι καλλιεργούν ελληνικά φυτά και λουλούδια. Η Power of a Flower μέσα από την καλλιέργεια και τη διανομή των φυτών υπερασπίζεται την ένταξη των ατόμων με ιδιαιτερότητες στην κοινωνία, προσφέροντάς τους εργασία και κοινωνικοποίηση. Όλοι μαζί γίναμε μία μεγάλη ομάδα και με πολλή αγάπη κι ενθουσιασμό δημιουργήσαμε πρωτότυπες ανθοδέσμες και τις προσφέραμε στις μητέρες της Αγκαλιάς.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος η Αγκαλιά αποτελεί πηγή συμπαράστασης, φροντίδας και ελπίδας για τα παιδιά. Στηρίζει κάθε μητέρα, παιδί και οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη, με σεβασμό, ανιδιοτέλεια κι αγάπη. Παρέχει υπηρεσίες εντελώς δωρεάν, εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις, για να μεγαλώνει το παιδί σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά.

Μέσα από αυτήν την απλή και συμβολική ενέργεια με ιδιαίτερη όμως σημασία, θέλουμε να τιμήσουμε τις μητέρες της Αγκαλιάς, που παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αγωνίζονται καθημερινά να εξασφαλίσουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά τους, ενώ παράλληλα ενισχύουμε το σημαντικό κοινωνικό έργο του οργανισμού.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε την Ημέρα της Μητέρας, την πιο γλυκιά Γιορτή του χρόνου, με μία πρωτοβουλία που κάνει τον κόσμο μας καλύτερο, αγκαλιάζοντας τη συμπερίληψη και στηρίζοντας τις μητέρες της Αγκαλιάς.💖