Στην Anytime θέλουμε να κάνουμε τη θετική διαφορά στην καθημερινότητά σου και να νιώθεις κάθε στιγμή πιο ξένοιαστα και ήρεμα. Οραματιζόμαστε έναν κόσμο με περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη ασφάλιση, για αυτό και θέλουμε να βρίσκουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ολοένα και περισσότερων ανθρώπων.

Κι επειδή γνωρίζουμε ότι έχει μεγάλη σημασία για την καθημερινότητά σου και η συντήρηση του αυτοκινήτου σου, θέλουμε να το φροντίζουμε με κάθε τρόπο.

FIXmyRide

Με το νέο πρωτότυπο διαγωνισμό «FIXmyRide», που πραγματοποιείται στα social media της Anytime μέχρι και 30/06 κάνουμε το όχημά σου «σαν καινούριο»!

Πιο συγκεκριμένα, δίνουμε τη δυνατότητα στο μεγάλο νικητή να επισκευάσει τις μικροζημιές του αυτοκινήτου τουεντελώς δωρεάν, στο πρότυπο ιδιόκτητο συνεργείο μας, το CAR POINT, αλλά και να κερδίσει ένα ετήσιο συμβόλαιο από την Anytime.

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί 01/07/2020 και πού ξέρεις μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής, που θα κερδίσει τις μικροεπισκευές του αυτοκινήτου του:

  • Εργασίες φανοποιείου
  • Θραύση κρυστάλλων
  • Εξωτερική βαφή
  • Εξωτερικά χτυπήματα
  • Καθαρισμό θαμπών φαναριών

Εμείς θα παραλάβουμε, δηλαδή η Οδική μας Βοήθεια, κι εσένα και το όχημά σου από το σπίτι σου. Όσες μέρες χρειαστούν για την επισκευή του οχήματός σου, θα έχεις όχημα αντικατάστασης, για να μην αλλάξει καθόλου η καθημερινότητά σου. Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες στο όχημά σου και γίνει σαν καινούριο, θα συναντήσεις από κοντά τον stand up comedian Αλέξανδρο Τζουβέλα, που θα σου παραδώσει το αυτοκίνητό σου.

Για αυτό μην αργείς, δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.fixmyride.gr και μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής!

 

Τρόπος συμμετοχής

To «FixmyRide» απευθύνεται σε όλους, είτε έχεις, είτε όχι συμβόλαιο στην Anytime της INTERAMERICAN. Αρκεί μόνο να είσαι κάτοικος λεκανοπεδίου Αττικής, επειδή το CAR POINT, που θα πραγματοποιηθούν οι επισκευές, βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών 161.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, πιο απλή απ΄ ότι φαντάζεσαι:

1. Μπαίνεις στο https://fixmyride.anytime.gr/

2. Φωτογραφίζεις το αυτοκίνητό σου, ακολουθώντας τις οδηγίες που σου δίνουμε

3. Ανεβάζεις τις φωτογραφίες σου στο www.fixmyride.gr

4. Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail επικοινωνίας, έτος κατασκευής και μάρκα οχήματος)

5. Λαμβάνεις μέρος στο διαγωνισμό και μπορεί να είσαι ο μεγάλος τυχερός!

Κι αν το δικό σου αυτοκίνητο δε χρειάζεται επισκευές, μπορείς να κάνεις tag κάποιον φίλο σου.

Στα CAR POINT νιώθεις τη σιγουριά που χρειάζεσαι

FIXmyRide

CAR POINT είναι ιδιόκτητες μονάδες αποζημίωσης και επισκευής αυτοκινήτων της INTERAMERICAN . Αποτελούν την πιο αξιόπιστη επιλογή στη διαχείριση και αποκατάσταση των ζημιών του οχήματός σου.

Είναι πρότυπα συνεργεία, που διαθέτουν και φανοποιεία εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, που ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες προδιαγραφές και σου προσφέρουν:

  • Ευκολία και ευελιξία, καθώς πας απλά το αυτοκίνητό σου για επισκευή και το παραλαμβάνεις τη συμφωνημένη μέρα. Η εκτίμηση της ζημιάς γίνεται απευθείας, αφού ο ειδικός μας βρίσκεται στον χώρο, για να επιθεωρήσει επιτόπου το όχημά σου
  • Άμεση αποζημίωση, για ζημιές μέχρι €300, η αποζημίωση ολοκληρώνεται επιτόπου
  • Επισκευή χωρίς εκταμίευση χρημάτων για την αποκατάσταση των ζημιών του αυτοκινήτου σου, αν δεν έχεις εσύ την ευθύνη και ισχύει ο Φιλικός Διακανονισμός
  • Αυτοκίνητο αντικατάστασης, μέχρι 1.200 κυβικά, εντελώς δωρεάν από τη μέρα έναρξης της επισκευής

Στην Anytime θέλουμε να απολαμβάνεις τη φροντίδα που σου αξίζει κάθε στιγμή και στο «FIXmyRide» κάνουμε τις απαραίτητες επισκευές στο αυτοκίνητό σου και γίνεται σαν καινούριο.