Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο χρόνο περνάς στο αυτοκίνητό σου; Είναι το βασικό μέσο μεταφοράς στην καθημερινότητά σου κι ακόμα κι αν δεν το πολυκαταλαβαίνεις, αθροιστικά στη ζωή σου περνάς πραγματικά πολλές ώρες μέσα σε αυτό.

Και ποιο το ζητούμενο, όταν βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι; Να πραγματοποιείς με ασφάλεια κάθε διαδρομή για το σπίτι, τη δουλειά, τα αγαπημένα σου μέρη και προορισμούς.

Βασικό λοιπόν μέρος, της φροντίδας του αυτοκινήτου σου είναι και ο απαραίτητος τεχνικός του έλεγχος στα ΚΤΕΟ (Kέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων), για να διασφαλίζονται οι ασφαλείς μετακινήσεις σου μέσα και έξω από την πόλη.

Anytime ΚΤΕΟ

Κι αν αναρωτιέσαι κάθε πότε χρειάζεται να περνάς ΚΤΕΟ, η απάντηση είναι κάθε 4 χρόνια μετά την πρώτη άδεια κυκλοφορίας του και από εκεί και πέρα κάθε 2 χρόνια. Θυμήσου ακόμα, όταν έρθει η ώρα για τον Τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σου, να έχεις μαζί σου την ταυτότητά σου, την άδεια κυκλοφορίας του και το δελτίο τεχνικού ελέγχου, αν το όχημά σου έχει ξαναπεράσει από αυτήν τη διαδικασία. Σε περίπτωση που έχεις δηλωμένο ως καύσιμο και το υγραέριο στο όχημά σου, πέρα από τα παραπάνω δικαιολογητικά, θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου και το αντίγραφο της αρχικής υπεύθυνης δήλωσης ελέγχου εγκατάστασης.

Anytime ΚΤΕΟ

Έκπτωση έως €28 στον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σου

Στην Anytime θέλουμε να διευκολύνουμε κάθε στιγμή την καθημερινότητά σου και να βρίσκουμε λύσεις πουν κάνουν τη διαφορά στη ζωή σου. Για αυτό συνεργαζόμαστε με το I.KTEO Αμαρουσίου και σου δίνουμε τη δυνατότητα να κερδίσεις €20 έκπτωση για κάθε νέα 12μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου και €10 για κάθε νέα 6μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου για τον επόμενο τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σου στο Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ!

Πώς κερδίζεις;

1.Μπαίνεις στο anytime.gr

2.Επιλέγεις το πρόγραμμα με τις καλύψεις που χρειάζεσαι & διάρκεια 12μηνη, 6μηνη ή από 180 μέρες και πάνω & κερδίζεις από την πρώτη στιγμή.

3.Συμπλήρώνεις τον κωδικό ΙΚΤΕΟ και την πινακίδα του οχήματός σου στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς», πριν την ολοκλήρωση της ασφάλισης του αυτοκινήτου σου και απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια.

Anytime ΚΤΕΟ

Τι κερδίζεις;

Μέσα σε 2 μέρες από την πληρωμή του συμβολαίου σου, θα πάρεις με e-mail εκπτωτικό κουπόνι αξίας €20 για διάρκεια ασφάλισης 12 μηνών ή αξίας €10 για διάρκεια ασφάλισης 6 μηνών.

Όταν έρθει η ώρα για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός σου, εκτύπωσε το κουπόνι που σου έχουμε στείλει, παράδωσέ το στο Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ Αμαρουσίου και κέρδισε την έκπτωση. Η διάρκεια εξαργύρωσης της έκπτωσης είναι 1 χρόνος από την πληρωμή του συμβολαίου σου και αναγράφεται στο κουπόνι που θα πάρεις μετά την ασφάλισή σου.

Επιπλέον, επειδή είσαι πελάτης μας, με την επίδειξη του κουπονιού σου στο Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, έχεις extra έκπτωση €8 στον τεχνικό έλεγχο του οχήματός σου, αν έχεις Ι.Χ. επιβατικό και €7, αν έχεις φορτηγό έως 3,5 τόνους. Η έκπτωσή σου δηλαδή φτάνει έως €28.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως σε συμφέρει για έναν ακόμα λόγο να ασφαλιστείς στην Anytime. Τι περιμένεις; Μπες στο anytime.gr, πάρε προσφορά και ξεκίνα να κερδίζεις.