Δεν είναι και λίγο στα 35 έτη κάποιος να έχει γίνει 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην πίστα της F1. Ο Λούις Χάμιλτον το έχει καταφέρει και φαίνεται πως θα συνεχίσει να κερδίζει τίτλους φτάνοντας στα άκρα. Όμως τι γίνεται, όταν βγάλει το κράνος και τη στολή του;

Σίγουρα ένας πιλότος της F1, όπως ο Λούις Χάμιλτον δε θα θέλει σοφέρ. Ο άνθρωπος ζει για να οδηγεί και αυτό φαίνεται από τη συλλογή των οχημάτων που κατέχει. Πάμε να γνωρίσουμε μερικά από τα αγαπημένα του οχήματα!

Mini Cooper

Το πρώτο αυτοκίνητο του Λούις Χάμιλτον ήταν ένα μεταχειρισμένο Mini Cooper το οποίο αγόρασε το 2002 μόλις πήρε το δίπλωμα οδήγησης. Ο θρύλος της F1 ξεκίνησε με κάτι απλό, όμως στη συνέχεια αγόρασε μία Ferrari 599 GTO!

Ferrari 599 SA Aperta

 

Δημιουργήθηκαν μόλις 80 τέτοια οχήματα και ο Λούις Χάμιλτον κατέχει ένα από αυτά. Αν και είναι ένα από τα αυτοκίνητα που σπάνια οδηγεί, δεν έχει σκοπό να το πουλήσει, καθώς είναι ένα από τα διαμάντια της συλλογής του.

1967 Shelby Cobra 427

Ένα από τα πολύ αγαπημένα οχήματα του Λούις Χάμιλτον που το οδηγεί συχνά. Ο λόγος που το αγόρασε είναι πως ήθελε να κρατήσει σε καλή κατάσταση τη Shelby Cobra 1966 την οποία λατρεύει.

McLaren P1

Λούις Χάμιλτον

Ένα από τα supercars της συλλογής του. Όταν νιώθει την ανάγκη για απόδραση απλά κάνει βόλτες στο Μονακό.

Can-Am Maverick X3

Λούις Χάμιλτον

Ποιος είπε πως δεν υπάρχει και ένα buggy στη συλλογή του; Ιδανικό για off-road διαδρομές στη φύση.

Mercedes Benz Maybach S600

Λούις Χάμιλτον

Ένα υπερπολυτελές sedan με καθίσματα που κάνουν μασάζ και συστήματα ψυχαγωγίας. Ένα όχημα που ο Λούις Χάμιλτον χρησιμοποιεί για χαλάρωση.

Cadillac Escalede

Λούις Χάμιλτον

Είναι από τα αγαπημένα οχήματα των celebrity και υπάρχει στο γκαράζ του Λούις Χάμιλτον. Είναι μεγάλο, άνετο και προσφέρεται για βόλτες στην πόλη.

Mercedes Benz AMG GTR

Λούις Χάμιλτον

Χαρακτηριστικό αυτού του οχήματος είναι το performance το οποίο πιάνει υψηλές αποδόσεις. Αν και δεν είναι σαν τη Mercedes Benz AMG Project One, αυτό δε σημαίνει πως τον αποθαρρύνει, για να το οδηγεί αρκετά συχνά.