Μπορεί οι τιμές των ακινήτων να αυξάνονται εντός της πόλης, όμως υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες σε περιοχές έξω από την πόλη. Ένα εξοχικό δε χρειάζεται να βρίσκεται σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος της Ελλάδας, αλλά μόλις 1 ώρα μακριά από το σπίτι σου, ώστε να το επισκέπτεσαι όσο πιο συχνά μπορείς!

Να λοιπόν μερικές κορυφαίες επιλογές που συνδυάζουν θάλασσα, αλλά και βουνό και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα.

Βίλια

Ένα παραδοσιακό χωριό δίπλα από τον καταπράσινο Κιθαιρώνα που προσφέρεται για χειμώνα, αλλά και καλοκαίρι. Αρκετοί το έχουν καταστήσει μόνιμη βάση τους και δουλεύουν εξ’ αποστάσεως από εκεί απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα.

Αίγινα

Είναι ένας από τους πιο hot προορισμούς μόλις πιάσουν οι ζέστες. Υπέροχες θάλασσες, εξαιρετικό φαγητό, υπέροχα τοπία και δίπλα στον Πειραιά. Είναι ο ιδανικός προορισμός όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά και για ένα Σαββατοκύριακο!

Πόρτο Ράφτη 

Πρόκειται για έναν φιλόξενο οικισμό ιδιαίτερα δημοφιλή τους καλοκαιρινούς μήνες. Το όμορφο λιμανάκι του, αλλά και τα 3 κοντινά νησάκια είναι το ιδανικό μέρος για όσους αγαπούν τη θέα της θάλασσας.

Μαραθώνας 

Ένα καταπράσινο σημείο με τεράστια ιστορική σημασία. Την τελευταία δεκαετία έχουν υλοποιηθεί πλήθος έργων αναβαθμίζοντας την ευρύτερη περιοχή. Ετοιμάσου για θάλασσα, αλλά και πολλά δέντρα λόγω του εθνικού πάρκου.

Λουτράκι

Ένα όμορφο παραθαλάσσιο μέρος. Γνωστό τουριστικό θέρετρο της Αθήνας εδώ και δεκαετίες. Και ποιος δε θα ήθελε ένα σπίτι εκεί για να απολαμβάνει περισσότερο τη διαμονή ενός Σαββατοκύριακου;

Κάλαμος

Ήσυχο και όμορφο μέρος που απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα εξοχικό, το οποίο όμως προσφέρει και τις ανέσεις της πόλης. Κλασικό μέρος, με λιμανάκι για ηρεμία, ξεκούραση και επαναφόρτιση μπαταριών.

Σε όλα τα παραπάνω μέρη θα βρεις ακίνητα προς πώληση που σίγουρα θα επιλέξεις να βάλεις και τη δική σου πινελιά με μία γρήγορη ανακαίνιση. Αυτό που χρειάζεται πλέον το νέο εξοχικό σου, δεν είναι μόνο η αγάπη και η ενασχόληση μαζί του, αλλά και μία ασφάλεια κατοικίας από την Anytime, ώστε σε περίπτωση ζημιάς το σπίτι σου να είναι και πάλι όπως πριν .