Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας! Ειδικά όλο αυτό το διάστημα που #μένουμε_σπίτι και περνάμε τις περισσότερες ώρες μας σ΄ αυτό, το έχουμε εκτιμήσει ιδιαίτερα. Είναι ο χώρος μας, είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με ιδιαίτερες και ξεχωριστές αναμνήσεις. Εκεί ξεκουραζόμαστε και περνάμε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Έχει στεγάσει τα όνειρά μας και τις αναμνήσεις μας, και αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό περιουσιακό μας στοιχείο. Έχουμε επενδύσει σ΄αυτό και οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Γι΄ αυτό και θέλουμε και προσπαθούμε να το προστατεύουμε με κάθε τρόπο.

σπίτι

Κι επειδή η ανάγκη προστασίας του αυξάνεται συνεχώς, στην Anytime φροντίζουμε να έχεις περισσότερη ασφάλεια και οικονομία για το σπίτι σου. Ασφαλίζοντας το σπίτι σου, σ΄ ένα από τα πιο προσιτά και ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας, προστατεύεις την περιουσία σου, από τους πιο συνηθισμένους κινδύνους, όπως την κλοπή, τη φωτιά, το σεισμό, την πλημμύρα και πολλούς άλλους. Επιλέγεις το πρόγραμμα, που σου ταιριάζει περισσότερο, είτε είσαι ενοικιαστής, είτε ιδιοκτήτης, με ή χωρίς στεγαστικό δάνειο. Έχεις ακόμα τη δυνατότητα, ανάλογα με την κάλυψη, που θέλεις, να ασφαλίσεις μόνο το κτίριο, μόνο το περιεχόμενό του ή αν θέλεις, συνδυαστικά και το κτίριο και το περιεχόμενό του, για ό,τι κι αν συμβεί.

σπίτι

Ασφαλίζοντας όμως το σπίτι σου στην Anytime,κερδίζεις και στη σύνδεση του συναγερμού σου. Σε συνεργασία με την Atlas Security, το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού, σου προσφέρουμε 6 μήνες δώρο για τον πρώτο χρόνο σύνδεσής σου. Το κόστος δηλαδή της ετήσιας συνδρομής σου, για το Deluxe πακέτο υπηρεσιών, διαμορφώνεται από €153,26 σε €76,63, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Επίσης, αν το σπίτι σου είναι εντός της Αττικής, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου ένας τεχνικός συνεργάτης της Atlas Security, για να σ΄ ενημερώσει και εφόσον το επιθυμείς, να προγραμματίσει το σύστημα συναγερμού του σπιτιού σου.

Το μόνο που χρειάζεται, για να επωφεληθείς από την προσφορά είναι να καλέσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Atlas Security στο 210 9600556 και να δηλώσεις τον αριθμό του συμβολαίου κατοικίας σου στην Anytime.

Με την Anytime και την Atlas Security έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και εξασφαλίζεις την ηρεμία που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου.