Μία καινούρια εποχή έχει ξεκινήσει για τις μετακινήσεις μας που κάνει στροφή στην ηλεκτροκίνηση. Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, όπως όλα δείχνουν, είναι η νέα παγκόσμια τάση με σημαντικά πλεονεκτήματα για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής μας.

Για αυτό και οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες βάζουν τα αυτοκίνητα στην πρίζα παράγοντας πολλά νέα ηλεκτρικά μοντέλα κι αυξάνοντας έτσι τις επιλογές μας. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους στους ελληνικούς δρόμους και από ότι φαίνεται θα μπουν για τα καλά στην καθημερινότητά μας.

ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα

 

Τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης με μια ματιά

  • Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα κυκλοφορούν με ηλεκτρική ενέργεια, που αποθηκεύεται στις μπαταρίες τους και δεν καταναλώνουν καύσιμο. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αφού δεν εκπέμπουν ρύπους και βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε.
  • Το κόστος συντήρησής τους είναι πολύ χαμηλότερο από τα συμβατικά οχήματα, αφού δε χρειάζονται αλλαγές λαδιών, φίλτρου, μπουζί κι όλα τα υπόλοιπα.
  • Αν έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας και μπορείς να μετακινηθείς εντός δακτυλίου.
  • Είναι αθόρυβα, γρήγορα και απολαμβάνεις να τα οδηγείς!
  • Είναι εξαιρετικά τα κίνητρα για την αγορά τους. Για τα αυτοκίνητα, η επιδότηση φτάνει το 20% της τιμής τους με όριο τα 6.000 ευρώ και 500 ευρώ bonus για εγκατάσταση φορτιστή, συν 1.000 ευρώ για απόσυρση παλιού αυτοκινήτου.

 

H Anytime της INTERAMERICAN περνάει στην ηλεκτρική εποχή

Στην Anytime «αγκαλιάζουμε» τις εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, στηρίζοντας τους σύγχρονους τρόπους μετακίνησης και προχωράμε στην ασφάλιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Προσφέρουμε έτσι λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλο και περισσότερων ανθρώπων και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους κάνοντας τον κόσμο μας καλύτερο και ασφαλέστερο για όλους. Τώρα, οι κάτοχοι των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων δε χρειάζεται να ανησυχούν για την ασφάλειά τους, αφού μπορούν να κάνουν την καλύτερη επιλογή!

ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα

Πώς μπορώ να ασφαλιστώ στην Anytime

 

Mπορείς να ασφαλίσεις το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό σου στην Anytime με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο, όπως ακριβώς ασφαλίζεται κι ένα συμβατικό όχημα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή!

  • Μπαίνεις στο anytime.gr
  • Συμπληρώνεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου, επιλέγοντας τη μάρκα, το μοντέλο και μηδενικό κυβισμό μηχανής
  • Διαλέγεις το πρόγραμμα ασφάλισης με τις καλύψεις που σου ταιριάζουν και είσαι έτοιμος!

Η ασφάλιση των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων είναι μόνο η αρχή, αφού σταδιακά θα δημιουργήσουμε ένα σημαντικό δίκτυο σταθμών φόρτισης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, στηρίζοντας παράλληλα κι άλλους τρόπους αστικής μετακίνησης που διευκολύνουν την κυκλοφορία μας.