Η γνώση δίνει δύναμη σε μικρούς και μεγάλους, ανοίγει τους ορίζοντές μας, μας κάνει να σκεφτόμαστε διαφορετικά, διαπλάθει την προσωπικότητά μας και μας κάνει καλύτερους.

Η μεγάλη αλλαγή #menoumespiti

tablets

 

Παρόλα αυτά, τα παιδιά στη χώρα μας ήταν τα πρώτα που άλλαξαν την καθημερινότητά τους, αφού το κλείσιμο των σχολείων ήταν το πρώτο μέτρο που ίσχυσε, για να περιοριστεί η εξάπλωση του Covid-19. Εντελώς ξαφνικά, τους είπαμε ότι δε θα πηγαίνουν για κάποιο χρονικό διάστημα στο σχολείο τους και στις αγαπημένες τους δραστηριότητες. Θα χρειαστεί να μένουν στο σπίτι και δε θα ξαναδούν από κοντά, για όσο χρειαστεί, τους φίλους τους και τους δασκάλους τους.

Η γρήγορη προσαρμογή

tablets

Κι εκείνα υπάκουσαν, χωρίς να γνωρίζουν, όσες πληροφορίες γνωρίζουμε οι μεγαλύτεροι για τον ιό, απλώς υπάκουσαν προστατεύοντας τόσο τους εαυτούς τους, όσο και τους γύρω τους. Κι έδειξαν σε όλους μας την τεράστια δύναμη, που κρύβουμε όλοι οι άνθρωποι μέσα μας, μικροί και μεγάλοι, τη δύναμη της προσαρμογής. Και προσαρμόστηκαν σε όλους τους τομείς! Αξιοποίησαν τις δυνατότητες της τεχνολογίας και παρέα με τους δασκάλους τους και με τη βοήθεια των γονιών τους δημιούργησαν ηλεκτρονικές τάξεις, συνεχίζοντας το ταξίδι στη γνώση και στην εκπαίδευση με έναν διαφορετικό τρόπο, για να μείνουν κοντά ακόμα κι αν είναι μακριά.

Κάθε στιγμή περισσότερα για κάθε μαθητή

Στην Anytime γνωρίζουμε καλά ότι οι προκλήσεις του σήμερα είναι μεγάλες και ότι είναι ακόμα μεγαλύτερες για τα παιδιά, που δεν έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία και στην εκπαίδευση από απόσταση. Κι επειδή θέλουμε όλα τα παιδιά να έχουν ισότιμη πρόσβαση στη μάθηση, είμαστε δίπλα στους μαθητές, στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, προσφέρουμε 1.500 tablets HUAWEI T3 9.6″, τα οποία θα ενισχύσουν τα δημόσια σχολεία της χώρας μας, στους 10 νομούς με τις μεγαλύτερες ανάγκες. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε να βελτιωθεί η εκπαίδευση από απόσταση, αλλά και να  καλλιεργηθούν σε βάθος χρόνου οι ψηφιακές δεξιότητες των μαθητών, γιατί αξίζει κάθε στιγμή περισσότερη πρόσβαση στη γνώση. Οι ψηφιακές μας ικανότητες μάς φέρνουν πιο κοντά, μας πάνε μπροστά και μακριά.

Στην Anytime είμαστε online και θέλουμε έναν κόσμο καλύτερο με λιγότερα εμπόδια και δυσκολίες, γιατί κάθε στιγμή στη ζωή μας έχει αξία, κάτι που έχουμε καταλάβει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα.