Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τις καταδύσεις ή το snorkeling θα φορέσουν το μαγιό, τη μάσκα και τα βατραχοπέδιλα τους, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει απλά να κάνουν κράτηση θέσης για να δουν την υποθαλάσσια παράσταση «Drops of Breath» («Σταγόνες της Αναπνοής») από γιγαντοθόνη.

Είναι τολμηρό αλλά ωραίο το εγχείρημα των δυο χορογράφων της Αποστολίας Παπαδαμάκη και της Γαλλίδας Sophie Bulbulyan. Η παράσταση τους θα λάβει χώρα σε βάθος έξι μέτρων, στις 25, 26 & 27 Σεπτεμβρίου στην Παραλία Ακρωτηρίου στο Σούνιο και φέρει το δυναμικό μήνυμα «είμαστε όλοι ίσοι κάτω από το νερό». Πρωταγωνιστές είναι δεκατέσσερις επαγγελματίες χορευτές, μεταξύ αυτών και τρεις χορευτές με αναπηρία από τη Γαλλία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η παράσταση αποτελεί την κύρια δράση-κορύφωση του καινοτόμου project «Η Υποβρύχια Καρδιά της Μεσογείου» (The Underwater Heart of the Mediterranean ), ένα έργο πολλαπλών δράσεων οι οποίες συνυφαίνουν μια πολυεπίπεδη πλατφόρμα αγγίζοντας σε βάθος κοινωνικές, περιβαλλοντικές, πολιτιστικές.