Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι από τα αγαπημένα σημεία των γιορτών, όμως πάντα μερικά tips μπορούν να την κάνουν καλύτερη.

Κάθε σπίτι μπορεί να μεταμορφωθεί μέσα στις γιορτές με τη σωστή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, η οποία προσφέρει χαρά και θαλπωρή.

Τι θα έλεγες να πάρεις μερικές ακόμα ιδέες για τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου;

 

Χρησιμοποίησε led λαμπάκια

led lights
Τα led λαμπάκια μπορούν να θεωρηθούν από μόνα τους χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Εάν δεν σου αρέσουν τα πολλά στολίδια, τότε χρησιμοποίησε στο δέντρο ή και στον χώρο σου led λαμπάκια, ώστε να προσδώσεις την γιορτινή διάθεση. Φρόντισε να είναι εγκεκριμένα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για οικονομία κατανάλωσης στην ηλεκτρική ενέργεια και να τα ελέγξεις για φθορές πριν τα ανάψεις.

Επαναχρησιμοποίησε τον περσινό χριστουγεννιάτικο στολισμό


Δεν χρειάζεται κάθε χρόνο να πετάς τον περσινό χριστουγεννιάτικο στολισμό. Μπορείς να τον επαναχρησιμοποιήσεις ,εάν είναι λειτουργικός, σε διαφορετικούς συνδυασμούς ή ακόμα και να τον μετατρέψεις. Εάν για παράδειγμα βαρέθηκες τις μπάλες του δέντρου, τότε αντί να αγοράσεις νέες, απλά βάψε τις παλιές. Θα δεις πως η χειροποίητη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι πολύ πιο πρωτότυπη.

Απόφυγε τα κεριά

Τα κεριά μπορεί να είναι μία ατμοσφαιρική χριστουγεννιάτική διακόσμηση που αρωματίζουν τον χώρο, όμως εάν δεν είσαι μπροστά θα πρέπει να σβήνουν. Επιπλέον μην αφήνεις ποτέ τα κατοικίδια στον ίδιο χώρο με ένα κερί, γιατί ενδέχεται να το θεωρήσουν παιχνίδι και να προκαλέσουν κατά λάθος φωτιά. Όμως γι’ αυτούς και άλλους πολλούς κινδύνους δεν θα πρέπει να ανησυχείς, καθώς στον Κωτσόβολο μπορείς να βρεις πακέτα ασφάλειας Anytime αποκλειστικά για το περιεχόμενο του σπιτιού σου, τα οποία σε αποζημιώνουν για ζημιές που προκλήθηκαν στα έπιπλα, τα ρούχα, τις ηλεκτρικές συσκευές ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει στον χώρο, από πυρκαγιές, εκρήξεις, πλημμύρες, αλλά και κλοπές.

Βάλε τα Χριστούγεννα σε όλο το σπίτι!

Christmas house decoration
Στο εμπόριο θα βρεις μοναδικές λύσεις χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για όλο το σπίτι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία χριστουγεννιάτικη κουρτίνα μπάνιου, πετσέτες για την κουζίνα με θέμα τα Χριστούγεννα, εξωτερικό στολισμό για το σπίτι, όπως λαμπάκια ή στεφάνια, αλλά και πολλά άλλα και να δημιουργήσεις την απόλυτη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για εσένα, την οικογένεια αλλά και τους φίλους σου.