Το remote working πλέον είναι τάση και όπως φαίνεται πολλοί το έχουν αγαπήσει. Οι σπιτόγατοι ζουν το όνειρό τους, ενώ οι πιο κοινωνικοί εργαζόμενοι έχουν πλέον συμβιβαστεί, καθώς αναγνωρίζουν πολλά πλεονεκτήματά του. Mία αλλαγή λοιπόν στη διακόσμηση του επαγγελματικού γραφείου είναι μία πολύ ωραία ιδέα! Κι επειδή η φετινή διακόσμηση στο σπίτι φαίνεται να έχει έναν πιο corporate χαρακτήρα, εμείς σου βρίσκουμε τα πιο έξυπνα tips για μέγιστη λειτουργικότητα, αποδοτικότητα, αλλά και άνεση.

διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου

Ένα workstation δεν πρέπει να έχει πολλά και έντονα χρώματα, γιατί δε βοηθά στη συγκέντρωση. Αν νιώθεις όμως πως το οικιακό γραφείο σου είναι βαρετό, τότε έφτασε η στιγμή να ρίξεις μερικές πινελιές με παστέλ χρώματα και να ζωντανέψει!

διακόσμηση γραφείου

Προσοχή πού τοποθετείς ράφια

Ένα συχνό λάθος στη διακόσμηση του επαγγελματικού γραφείου είναι να βάζουμε ράφια ακριβώς πάνω από τον υπολογιστή ή το laptop. Ένα ατύχημα ή μία ξαφνική πτώση αντικειμένων, μπορεί να μας κοστίσει όχι μόνο το πολυαγαπημένο μας μηχάνημα, αλλά και πολλές ώρες δουλειάς.

διακόσμηση γραφείου

Βάλε λίγο Wanderlust

Ικανοποίησε τις τάσεις διαφυγής με φωτογραφίες από μέρη που θες να πας, ταξίδια που έχεις κάνει και φυσικά σουβενίρ. Αυτά τα μικρά πράγματα φτιάχνουν άμεσα τη διάθεση, ενώ δε μας κάνουν ποτέ να βαριόμαστε όσο δουλεύουμε.

διακόσμηση γραφείου

Κακτάκια

Είναι πανέμορφα και δε χρειάζονται πολλή φροντίδα. Τοποθέτησέ τα κοντά στο παράθυρο που εργάζεσαι ώστε να παίρνουν το απαραίτητο φως.

διακόσμηση γραφείου

DIY βιβλιοθήκη

Αυτό που θα χρειαστείς είναι παλιά αντικείμενα ή έπιπλα, μπόλικη αγάπη για τα βιβλία και λίγο Internet για να πάρεις ιδέες για μία χειροποίητη βιβλιοθήκη.

Άνετα φωτιστικά

Ένα από τα προβλήματα του χώρου που εργαζόμαστε είναι ο λάθος φωτισμός. Προτίμησε ανοιχτά και λαμπερά φωτιστικά για το ταβάνι, εξοπλισμένα πάντα με λάμπες led για χαμηλότερη κατανάλωση σε ψυχρό χρώμα.

Οργάνωσε τα καλώδια

Στο εμπόριο μπορείς να βρεις όμορφα διακοσμητικά τα οποία στην πραγματικότητα οργανώνουν τα καλώδιά μας και φροντίζουν να κρατούν καθαρό τον χώρο μας.

Τώρα που έχεις διακοσμήσει το οικιακό dream office σου, είναι η στιγμή να το προστατεύσεις από πιθανές ζημιές που μπορεί να διαταράξουν την ηρεμία σου. Μία ασφάλεια κατοικίας και περιεχομένου από την Anytime σε αποζημιώνει μετά από μία κακοτυχία και σου φέρει ξανά χαμόγελο και αισιοδοξία για το μέλλον.