Η κακοκαιρία «Μήδεια» επισκέφτηκε τη χώρα μας με άγριες διαθέσεις από το Σάββατο, αφήνοντας πίσω της πολλές περιοχές “ντυμένες” στα λευκά, αλλά και σημαντικές ζημιές και βλάβες.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και αρκετές περιοχές της Αττικής, δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε σπίτια, αυτοκίνητα, αλλά και στο οδικό δίκτυο.

Για αυτό το λόγο η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN, από τις πρώτες ώρες που ξέσπασαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, κινητοποιήθηκε άμεσα σε όλη τη χώρα με όλα τα μέσα που διαθέτει και βρέθηκε δίπλα στους ανθρώπους που χρειάστηκαν βοήθεια.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν καταγραφεί ήδη 846 περιστατικά που χρειάστηκαν Οδική Βοήθεια πανελλαδικά, από τα οποία τα 490 ήταν στην Αττική. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέσα της Οδικής Βοήθειας της INTERAMERICAN κλήθηκαν και απεγκλώβισαν 66 συμπολίτες μας.

Η Οδική Βοήθεια παραμένει σε ετοιμότητα και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους ασφαλισμένους, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Οδική Βοήθεια INTERAMERICAN

Όλοι οι ασφαλισμένοι της INTERAMERICAN και της Anytime μπορούν να ειδοποιούν την Οδική Βοήθεια, 24 ώρες το 24ωρο, για ό,τι χρειαστούν στον δρόμο, είτε τηλεφωνικά μέσω του 1158, είτε μέσω της εφαρμογής Drive On με ένα κλικ στο κινητό τους.

Οδική Βοήθεια INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN κατέχει την 1η θέση και στις υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας και είναι η μόνη Εταιρία με ιδιόκτητες υποδομές. Διαθέτει 220 σύγχρονα ιδιόκτητα οχήματα και 350 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό που παρέχουν άμεση και ανθρώπινη εξυπηρέτηση για οτιδήποτε χρειαστείτε στον δρόμο.