Σήμερα όλοι εμείς οι άνθρωποι της Anytime μοιραστήκαμε πολύ καλά νέα! Έχουμε 96% ευχαριστημένους πελάτες με βάση 1.000 αξιολογήσεις-κριτικές στο site μας, σύμφωνα με το καινοτόμο και αξιόπιστο εργαλείο eKomi- The Feedback Company!

Με στόχο να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σου, ζητάμε και στο site μας τη γνώμη σου, ώστε να φροντίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Έτσι, σε λιγότερο από ένα χρόνο, 1000 ασφαλισμένοι, μας αξιολογησαν θετικά για την εύκολη και γρήγορη διαδικασία έκδοσης συμβολαίου, για την ευελιξία των προγραμμάτων μας, τη δυνατότητα δηλαδή να επιλέξουν τις καλύψεις που θέλουν με βάση τις ανάγκες τους, αλλά και τις πληροφορίες που υπάρχουν στο site μας.

Οι αριθμοί μίλησαν και τα αποτελέσματα μάς έκαναν πολύ χαρούμενους! Το 96% των πελατών μας είναι ικανοποιημένο, διαμορφώνοντας την αξιολόγηση στα 4,8 στα 5 αστέρια. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά από τους 530.000 πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Η προτίμησή σου είναι το σημαντικότερο κίνητρο για εμάς, ώστε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, να ανταποκρινόμαστε άμεσα στα νέα δεδομένα με σύμμαχό μας την τεχνολογία και να κάνουμε τη θετική διαφορά στη ζωή σου.

πελάτες

Θέλουμε να είμαστε δίπλα σου κάθε στιγμή, να μαθαίνουμε τι είναι σημαντικό από κάθε άνθρωπο που επικοινωνεί μαζί μας! Με θετική διάθεση, αισιοδοξία κι επαγγελματισμό λαμβάνουμε με προσοχή υπόψη αυτό που μας λες, ώστε να σε εξυπηρετούμε ακόμα πιο άμεσα και αποτελεσματικά, βρίσκοντας ό,τι χρειάζεσαι. Βασική μας αρχή είναι να «ακούμε» ενεργά για να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με ουσιαστικό τρόπο.

Για εμάς ασφάλεια δε σημαίνει μόνο ετοιμότητα απέναντι στο αναπάντεχο, αλλά να μοιραζόμαστε μία καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη! Σημαίνει να αναζητούμε διαρκώς τρόπους για να έχεις την ηρεμία που χρειάζεσαι κάθε στιγμή. Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου και να προσφέρουμε περισσότερα: περισσότερη οικονομία, περισσότερη αξία, περισσότερο ελεύθερο χρόνο, περισσότερη ευελιξία, ώστε να σε διευκολύνουμε κάθε στιγμή.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη θετική διαφορά στη ζωή σου, να προσφέρουμε κάθε στιγμή περισσότερα και να προάγουμε την ασφάλεια με νέους τρόπους!