Το πρώτο ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου online, ξεκινά το Σάββατο 11 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως τις 15 Ιουλίου. Στην INTERAMERICAN είμαστε δίπλα στους ανθρώπους, για να ανοίγουμε ορίζοντες, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στις παρούσες, πρωτόγνωρες συνθήκες, θα είμαστε κοντά σε όλους τους νέους κι ανάμεσα σε πολύ ξεχωριστές κι επιτυχημένες επιχειρήσεις, έχοντας τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις τάσεις και τις ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουμε.

Η συμμετοχή στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι φέτος δωρεάν και προσφέρει άμεση πρόσβαση στο συνολικό του πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες από 100 παρουσιάσεις, πάνελ, workshop, και “Meet the executive” με τη συμμετοχή περίπου 200 πολύ αξιόλογων ομιλητών, ανάμεσα στους οποίους και διακεκριμένα στελέχη της ΙNTERAMERICAN.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιάσει τι συμβαίνει σήμερα στην αγορά εργασίας, να αναδείξει πολλούς διαφορετικούς κλάδους, να διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων και να τους κατευθύνει μέσα από σωστές πρακτικές. Στόχος της δικής μας συμμετοχής, είναι να προσφέρουμε ουσιαστικά εργαλεία και ερεθίσματα στους συμμετέχοντες και να διευρύνουμε τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες. Να συνομιλήσουμε μαζί τους και να παρουσιάσουμε την καινοτόμα και συνεργατική εταιρική μας κουλτούρα, το σύγχρονο μοντέλο εργασίας μας, το πώς οι εργαζόμενοί μας δημιουργούν, πετυχαίνουν και εξελίσσονται διαρκώς με νέες, ψηφιακές δεξιότητες και γνώμονα το να προσφέρουμε ασφαλέστερη, περισσότερη και καλύτερη ζωή σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους εισηγητές, ξεχωρίζουν δύο σημαντικά στελέχη από το Mobility & Convenience Tribe της INTERAMERICAN και της Anytime.

Πιο συγκεκριμένα:

O Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του Mobility & Convenience Tribe, θα παρουσιάσει την Τετάρτη 15 Ιουλίου, 15:00-15:25, τον τρόπο με τον οποίο οι νέες τεχνολογίες δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας κι εξελίσσουν την ασφαλιστική αγορά πέρα από την ασφάλιση. Τηλεματική, ανάλυση δεδομένων, digital value platforms, start ups έχουν χώρο στην ασφαλιστική βιομηχανία και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν προς όφελος του πελάτη.

Ο Σπύρος Οικονόμου, Ecosystems & Product Development Chapter Leader, θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της ειδικής ενότητας «Μeet the executive» τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, 18:35-19:00, τι είναι, τι κάνει και πώς εργάζεται καθημερινά ένας Business Development Leader στην INTERAMERICAN.

Η παρουσία της INTERAMERICAN στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, θα είναι πολυδιάστατη, τόσο μέσα από τις εισηγήσεις των στελεχών μας, όσο και το virtual περίπτερό μας που είναι ανοικτό σε όλους τους συμμετέχοντες. Την Τρίτη 14/7 και την Τετάρτη 15/7, 11:30-12:00, διοργανώνονται δυο hands-on workshops με θέμα «The Future of Work» κατά τη διάρκεια των οποίων περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων θα έχει τη δυνατότητα με την άποψή του να διαμορφώσει το μέλλον της εργασίας του.

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή εδώ https://whova.com/portal/registration/poecd_202007 επιλέγοντας ένα δωρεάν εικονικό εισιτήριο κι αποκτώντας άμεση πρόσβαση στο συνολικό πρόγραμμα του Πανοράματος. Είσαι απόφοιτος, τελειόφοιτος, νέος επαγγελματίας; Θέλεις να κάνεις καριέρα ως data analyst, digital marketer, software developer σε μία μεγάλη εταιρία; Εμείς, οι άνθρωποι της INTERAMERICAN και της Anytime, θα σε περιμένουμε, για να σου προσφέρουμε ακόμη περισσότερα και για το επαγγελματικό σου μέλλον.