Η INTERAMERICAN και η Anytime στηρίζουν για ακόμη μία φορά τις εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και συμβάλλουν ενεργά στη νέα εποχή των μεταφορών με αγάπη και σεβασμό προς τον πλανήτη. Για αυτό και υποστηρίζουν το σημαντικό project που πραγματοποιείται στην Αστυπάλαια για την προστασία του περιβάλλοντος, προσφέροντας 50% έκπτωση σε κάθε νέο συμβόλαιο αυτοκινήτου και μηχανής.

Αστυπάλαια

Η Αστυπάλαια, το μικρό διαμάντι του Αιγαίου, καινοτομεί, πρωτοπορεί και εξελίσσεται σε ένα παγκόσμιο πρότυπο, σε ένα πράσινο νησί που αποτελεί παράδειγμα υλοποίησης οικολογικών δράσεων και προώθησης της ηλεκτροκίνησης. Το νησί της Μεσογείου θα εξελιχθεί σε ένα νησί πρότυπο στην κινητικότητα με ουδέτερο κλιματικό αποτύπωμα. Πρόκειται για ένα πολύ πρωτοποριακό project σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση, με σκοπό να αποτελέσει ζωντανό παράδειγμα για όλο τον κόσμο και να αποδειχθεί ότι είναι εφαρμόσιμη και αποτελεσματική η πράσινη δράση.

Βασικός στόχος είναι ο εξηλεκτρισμός των μεταφορών και η αντικατάσταση των συμβατικών οχημάτων ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης με ηλεκτρικά, παρέχοντας ισχυρά κίνητρα και επιδοτήσεις στους κατοίκους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-astypalea, που τίθεται σε δοκιμαστική λειτουργία για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στο νησί της Αστυπάλαιας.

Η INTERAMERICAN και η Anytime πρωτοπορoύν στον χώρο της ασφάλισης σε θέματα που συνδέονται με το αυτοκίνητο, την καινοτομία και την οικολογική μετακίνηση, συμβάλλοντας κι αυτές με τη σειρά τους στο καινοτόμο εγχείρημα της Αστυπάλαιας, προσφέροντας 50% έκπτωση.

Με τη συγκεκριμένη έκπτωση θέλουν να διευκολύνoυν τόσο εκείνους που θα επιλέξουν κάποιο ηλεκτρικό όχημα για τις μετακινήσεις τους, αλλά και όλους τους κατοίκους του νησιού που συμμετέχουν σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια, για αυτό και η έκπτωση αφορά κάθε τύπο οχήματος (ηλεκτρικό, συμβατικό, υβριδικό).

Μια νέα εποχή ξεκινάει διεθνώς για την ηλεκτροκίνηση κι η επόμενη μέρα είναι περισσότερο φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομία, ευκολία και καλύτερη ποιότητα ζωής, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Για αυτό και η INTERAMERICAN και η Anytime συνεχίζουν να παίρνουν νέες πρωτοβουλίες, να διευκολύνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων και κάθε μορφή μετακίνησης, παρέχοντας περισσότερες επιλογές και βρίσκοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλο και περισσότερων ανθρώπων.