Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες τα ταξίδια και οι πτήσεις το 2022, αλλά και τη νέα χρόνια έχουν σημειώσει πολύ μεγάλη άνοδο. Η επιβατική κίνηση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τη χρονιά που μας πέρασε, παρουσίασε αύξηση κατά 84,1 % σε σύγκριση με το 2021. Πιο συγκεκριμένα, οι ταξιδιώτες ξεπέρασαν τα 22 εκατ., ενώ ο συνολικός αριθμός των πτήσεων ήταν περίπου 213 χιλιάδες.

Είναι φανερό πως από τους πρώτους κιόλας μήνες του καλοκαιριού που μας πέρασε τα αεροδρόμια έχουν πετύχει πλήρη ανάκαμψη, αφού η ανάγκη για ταξίδια φαίνεται ότι νικάει και την Covid 19, αλλά και την ακρίβεια. Τα ταξίδια έχουν επιστρέψει για τα καλά και οι σημερινοί ταξιδιώτες δείχνουν μία ακόρεστη διάθεση για νέες εμπειρίες, ενώ είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν πολλά πράγματα προκειμένου να καταφέρουν να δραπετεύσουν και να ζήσουν την περιπέτεια ενός ταξιδιού.

ταξιδιωτική ασφάλιση

Επιπλέον, φαίνεται ότι οι αυθόρμητες αποφάσεις για ταξίδια της «τελευταίας στιγμής» έχουν επιστρέψει. Αρκετές αναζητήσεις που αφορούν ταξίδια δείχνουν ότι γίνονται 7 μέρες πριν τη μέρα κράτησης των εισιτηρίων. Η ζήτηση λοιπόν υπάρχει και οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να ταξιδέψουμε ξανά και γινόμαστε πιο αυθόρμητοι κι ευέλικτοι στον προγραμματισμό μας.

Θέλουμε όμως να είμαστε ήρεμοι και ασφαλείς, όπου κι αν επιλέγουμε να πηγαίνουμε και κανένα απρόοπτο να μη χαλάσει τα σχέδιά μας. Και σε αυτό μπορεί να μας βοηθήσει η ταξιδιωτική ασφάλιση της Anytime, που κάνει το ταξίδι μας σε κάθε μέρος του κόσμου ακόμα πιο ξέγνοιαστο με εύκολο, άμεσο και οικονομικό τρόπο.

ταξιδιωτική ασφάλιση

Η ταξιδιωτική ασφάλιση της Anytime ισχύει για ταξίδια αναψυχής ή επαγγελματικά τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, όπως κι αν επιλέξουμε να ταξιδέψουμε, με αεροπλάνο, πλοίο, τρένο ή αυτοκίνητο. H διάρκεια ασφάλισης είναι από 1-60 μέρες και μας καλύπτει για έως και 3 διαφορετικούς προορισμούς. Μπορούμε να επιλέξουμε να ασφαλιστούμε ατομικά ή με τα μέλη της οικογένειάς μας, ενώ τα παιδιά μέχρι 1 έτους ασφαλίζονται εντελώς δωρεάν.

Kι αν αναρωτιέσαι σε τι μπορεί να σου φανεί χρήσιμη η ταξιδιωτική ασφάλιση παρακάτω σου έχουμε τις απαντήσεις.

Τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης της Anytime σου καλύπτουν τα έξοδα σε περίπτωση που ακυρωθεί ή καθυστερήσει κάποιο ταξίδι σου, αλλά και έκτακτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου, όπως:

  • τα έξοδα νοσηλείας εξαιτίας κάποιας ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
  • τα έξοδα υγειονομικής μεταφοράς
  • τα έξοδα λόγω καθυστέρησης των αποσκευών (δωρεάν κάλυψη σε όλα τα προγράμματα)
  • τα έξοδα λόγω απώλειας ή κλοπής των αποσκευών
  • τον επαναπατρισμό του ασφαλισμένου και των συγγενών του
  • τα έξοδα ξενοδοχείου λόγω καραντίνας για περιστατικά Covid 19
  • τα έξοδα αποστολής φαρμάκων
  • ιατρικές συμβουλές και πληροφορίες
  • Οδική βοήθεια

Βρες κι εσύ μέσα σε 2 λεπτά το πρόγραμμα με τις καλύψεις που χρειάζεσαι και απόκτησε το συμβόλαιό σου εύκολα και γρήγορα.