Καλή χρονιά είπαμε; 😊 Το 2020 πάει, έφυγε! Ιστορική χρονιά για όλη την ανθρωπότητα, που το μόνο σίγουρο είναι πως αποκλείεται να την ξεχάσουμε. Αν πάντως χρειαζόταν να κάνουμε μία ανασκόπηση και να κρατήσουμε μόνο μία λέξη από το 2020, σίγουρα δε θα κρατούσαμε τη λέξη «κορωνοϊός», αλλά τη λέξη «μαζί».

Μέσα σε όλη αυτή τη νέα πραγματικότητα, στις πρωτόγνωρες εμπειρίες και γεγονότα που ζήσαμε σαν να ήρθαμε πιο κοντά κι ας ήμασταν σε απόσταση. Συνέβη κάτι σπάνιο και αξιοσημείωτο! Σαν να ενώσαμε τις δυνάμεις μας και να ήρθαμε πιο κοντά σε όσους το χρειάζονταν περισσότερο. Σαν να δείξαμε μεγαλύτερη κατανόηση, ανθρωπιά και αλληλεγγύη.  

Μέσα στο περιβόητο 2020 υπήρξαν κάποιες ιδιαίτερες στιγμές και για εμάς τους ανθρώπους της Anytime, που μας έκαναν να χαμογελάσουμε και να αισθανθούμε πραγματικά περήφανοι, αφού προσπαθήσαμε να είμαστε δίπλα ακόμα περισσότερο σε όσους το χρειάζονταν.

  ανασκόπηση

Κάθε στιγμή περισσότερες ευκαιρίες στη γνώση

Από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του το πρώτο lockdown (λέξη άγνωστη μέχρι τότε) και μπήκε στη ζωή μας η εργασία από το σπίτι και η εκπαίδευση από απόσταση ήμασταν δίπλα στους μαθητές, στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς, που προσαρμόστηκαν και συνεχίζουν να προσαρμόζονται όσο καλύτερα μπορούν στις νέες συνθήκες.

Προσφέραμε 1.500 tablets σε δημόσια σχολεία της χώρας μας στις περιοχές με τις μεγαλύτερες ανάγκες, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας. Στόχος μας ήταν να βοηθήσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία, να ενισχυθούν οι σχολικές μονάδες με τεχνολογικό εξοπλισμό, αφού τα tablets παρέμειναν στην περιουσία των σχολείων, αλλά και να καλλιεργηθούν οι ψηφιακές δεξιότητες των μαθητών.

Η Anytime στηρίζει τη συμπεριληπτική ομάδα του ΊΣΟΝ

Γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, υποστηρίζοντας με περηφάνεια την ομάδα του ΊΣΟΝ, την πρώτη καλλιτεχνική σχολή στην Ελλάδα που κάνει πράξη την ισότητα στην Τέχνη. Το ΊΣΟΝ είναι ένα εργαστήρι συμπεριληπτικής εκπαίδευσης και καλλιτεχνικής έκφρασης για το Θέατρο και τον Χορό, που δίνει τη δυνατότητα σε ανάπηρους και μη ανάπηρους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν μαζί.

Ο χώρος του ΊΣΟΝ είναι προσβάσιμος για όλους και λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2019 στην περιοχή του Κεραμεικού. Τη συγκεκριμένη περίοδο τα μαθήματα και οι παραστάσεις συνεχίζονται online κι έτσι διατηρούν οι καλλιτέχνες, αλλά κι εμείς την επαφή μας με την Τέχνη.

Δίπλα στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος

ανασκόπηση

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020, προσπαθήσαμε να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στον κόσμο και να διατηρήσουμε όλοι μαζί την αισιοδοξία μας. Να παραμείνουμε με ανοιχτό μυαλό, ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και θετικά συναισθήματα, στα πράγματα που μας προσφέρουν χαρά, περνώντας όσο γίνεται πιο ευχάριστα από το σπίτι μας.

Με την ενέργειά μας «Feel More Anytime» στα Social Media της Anytime γυμναστήκαμε παρέα, παρακολουθήσαμε online αγώνες και μαγειρέψαμε τα πιο νόστιμα γεύματα αγάπης για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, στηρίζοντας τις ανάγκες του οργανισμού.

Οι ενέργειές μας θα συνεχιστούν και το 2021! Ας έχουμε μία υπέροχη χρονιά με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και πολλές μυρωδάτες στιγμές αγκαλιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

ανασκόπηση