Η Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα βρίσκονται σε εορταστικό κλίμα και μοναδικούς και υπέρλαμπρους στολισμούς. Πώς γιορτάζουν φέτος οι μεγάλες πόλεις της χώρας;

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν χαρά, φως και στολίδια. Η εορταστική διάθεση έχει μεταφερθεί σε κάθε σημείο της Ελλάδας και οι μεγαλύτερες πόλεις έχουν γεμίσει εντυπωσιακούς στολισμούς και φυσικά πλήθος led!

Αθήνα

Η πλατεία Συντάγματος έχει λουστεί στο φως, όμως όλα τα βλέμματα πέφτουν στο εντυπωσιακό έλατο ύψους 17 μέτρων από το Καρπενήσι, που είναι γεμάτο στολίδια και 24.000 λαμπάκια led! Αντίστοιχα 44 δέντρα έχουν τοποθετηθεί σε 37 ακόμη πλατείες, πολλά εναέρια στολίδια εμφανίστηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας και πλήθος happenings έχουν δρομολογηθεί για τις ημέρες των γιορτών.

Θεσσαλονίκη

Σε αντίστοιχους ρυθμούς κινείται και ο βορράς. Η πλατεία Αριστοτέλους είναι το πιο φωτεινό σημείο της Θεσσαλονίκης και με το ψηλότερο δέντρο προερχόμενο από τον Ταξιάρχη, ενώ πολλά μικρότερα φωτεινά δέντρα θα στηθούν στους κεντρικούς δρόμους. Ακόμη θα λειτουργεί η Χριστουγεννιάτικη Αγορά με street food, γλυκά και ζεστά ροφήματα στην πλατεία Βενιζέλου.

Λάρισα

Στο Πάρκο των Ευχών και στη Λίμνη των Χριστουγέννων ο Άγιος Βασίλης κάνει τα πιο παραμυθένια Χριστούγεννα στη Λάρισα. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια και δραστηριότητες, μοναδικές χριστουγεννιάτικες γεύσεις και φυσικά ένα τεράστιο φωτεινό δέντρο.

Τρίκαλα

Ο ξακουστός Μύλος των Ξωτικών καθιστούν τα Τρίκαλα έναν από τους top προορισμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων. Τα φώτα αντανακλούν στο ποτάμι και η Χριστουγεννιάτικη διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα!

Ιωάννινα

Όλη η πόλη γέμισε και φέτος φωτάκια, ενώ πολλά σημεία του Κάστρου και της Παμβωτίδας λάμπουν κυριολεκτικά. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πολυάριθμα δέντρα και στολίδια που κοσμούν όλη την πόλη των Ιωαννίνων!

Καλαμάτα

Η κεντρική πλατεία γίνεται το σημείο αναφοράς για όλους τους Καλαματιανούς. Ένα μεγάλο δέντρο μαγνητίζει και ο Άγιος Βασίλης κάνει μία στάση και εδώ στον Σταθμό του που βρίσκεται στο Δημοτικό Σιδηροδρομικό Πάρκο.

Δράμα

Η Ονειρούπολη ανοίγει τις πύλες τις ξανά και υποδέχεται τους επισκέπτες της, για να γνωρίσουν τα πλάσματα των Χριστουγέννων όπως νεράιδες, ξωτικά, καλικάντζαρους, χιονάνθρωπους και φυσικά τον πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη!

Βόλος

Με σύνθημα ο «Βόλος μας Μαγεύει» για 10η χρονιά, η πόλη γεμίζει χαρά. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και το Παγοδρόμιο στην πλατεία Ρήγα Φεραίου γίνεται το spot που όλοι θέλουν να πάνε.

Χανιά

Η πόλη των Χανίων βάζει και αυτή τα γιορτινά της με ένα ξακουστό δέντρο και πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.