Το 1ο Συνέδριο του Δικτύου CIVINET Greece – Cyprus πραγματοποιήθηκε στις 9-10 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy, με θέμα «Η Ελληνική Κοινωνία απέναντι στην Πρόκληση της Βιώσιμης Κινητικότητας με ορίζοντα το 2030».

Το συγκεκριμένο συνέδριο αποτελεί έναν νέο θεσμό για τη Βιώσιμη Κινητικότητα και επικεντρώθηκε στην προώθηση των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, που είναι πιο έξυπνοι, οικονομικοί και φιλικοί για το περιβάλλον. Ένας εποικοδομητικός διάλογος που στόχευε στη συνεργασία μεταξύ των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και ερευνητών για την ανταλλαγή γνώσεων και εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών, ώστε να επιταχύνουμε την υιοθέτηση της σύγχρονης και βιώσιμης κινητικότητας.

Βιώσιμη Κινητικότητα

Από το συγκεκριμένο συνέδριο δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, που υποστηρίζει με κάθε τρόπο τη βιώσιμη κινητικότητα, όπως διαμορφώνεται από τις προκλήσεις που ορίζει η Κλιματική αλλαγή. Ως εκπρόσωπος της Anytime συμμετείχε ο Σπύρος Οικονόμου, Business & Ecosystems Development Chapter Leader της INTERAMERICAN, ο οποίος αναφέρθηκε στις σύγχρονες τάσεις γύρω από την κινητικότητα, όπως είναι η ηλεκτροκίνηση και η μικροκινητικότητα που αλλάζουν τον παραδοσιακό χάρτη μετακίνησης, εξασφαλίζοντάς μας καλύτερη ποιότητα ζωής.

Επισήμανε το ρόλο που παίζει η Anytime στη διάδοση των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, ασφαλίζοντας ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ποδήλατα και πατίνια, παρέχοντας λύση σε κάθε ασφαλιστική ανάγκη με στόχο να επιταχύνει την υιοθέτηση της βιώσιμης κινητικότητας. Επιπλέον, μίλησε για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις καταναλωτικές συνήθειες και τις υπηρεσίες, που αλλάζουν τον ασφαλιστικό χώρο και καθορίζουν τον τρόπο που μετακινούμαστε.

Υποστήριξε ότι η Anytime αναπτύσσει και αξιοποιεί συνεχώς νέες τεχνολογίες και τάσεις, προσφέροντας σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις μέσω προϊόντων τηλεμετρίας, που εξασφαλίζουν δικαιότερες επιλογές ασφάλισης.

Τέλος, έδωσε έμφαση στις υπηρεσίες πέρα από την ασφάλιση, που δημιουργεί η Anytime και διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητα των ασφαλισμένων της, κάνοντας τη θετική διαφορά στη ζωή τους. Λύσεις γύρω από το service, την αλλαγή μπαταρίας στο σημείο της βλάβης, την αγορά νέου αυτοκινήτου και ελαστικών, τη συνεχή ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες στο οδικό δίκτυο, προνόμια για καύσιμα, Parking και πολλές ακόμα προτάσεις για τη μετακίνηση και συνολικά τη ζωή των ανθρώπων.

Όσο η κινητικότητα αλλάζει, η Anytime είναι εκεί για να κάνει τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, προσφέροντας αξία κάθε στιγμή.