Ποιος είπε ότι η αγορά, η πώληση και η ενοικίαση ενός ακινήτου είναι εύκολη υπόθεση; Αν έχει τύχει να βρεθείς σε αυτήν τη διαδικασία, ξέρεις καλά πως απαιτείται αρκετός προσωπικός χρόνος, ενώ πρόκειται για μία περίπλοκη και πολλές φορές αγχωτική κατάσταση, χωρίς να έχει πάντα τα αποτελέσματα που θέλεις.

Η επιλογή όμως του σπιτιού που θα αγοράσεις ή θα νοικιάσεις, πέρα από το γεγονός ότι είναι μία σημαντική και καθοριστική απόφαση θα έπρεπε κανονικά να είναι και μία ευχάριστη εμπειρία, όπως άλλωστε κάθε αλλαγή στη ζωή μας.

ασφάλιση κατοικίας

Για αυτό και στην ψηφιακή εποχή του σήμερα που όλα αλλάζουν και γίνονται πιο απλά αυτός ο παραδοσιακός τρόπος αναζήτησης ακινήτου δεν έχει θέση.

Τέλος σε όλη αυτήν την ταλαιπωρία βάζει η Prosperty, η ψηφιακή εταιρεία προώθησης και διαχείρισης ακινήτων, που αξιοποιεί όλα τα μέσα της τεχνολογίας.

Η online πλατφόρμα της Prosperty επαναπροσδιορίζει τον τρόπο λειτουργίας της διαδικασίας ενοικίασης ακινήτων με ψηφιακό και σύγχρονο τρόπο, κάνοντας την όλη διαδικασία εύκολη, γρήγορη, αποτελεσματική και διαφανή. Λειτουργεί με τον πιο απλό τρόπο. Ξεκινάει από τον νομικό και τεχνικό έλεγχο των ακινήτων, προχωράει στην λεπτομερή παρουσίασή τους και καταλήγει στην ηλεκτρονική διαπραγμάτευση μεταξύ των ενδιαφερομένων. Η Prosperty καταργεί όλα τα εμπόδια και αλλάζει τα δεδομένα για να βρίσκεις το σπίτι που θέλεις ή να νοικιάσεις το σπίτι σου με τον πιο άμεσο τρόπο.

ασφάλιση κατοικίας

Για αυτό και η Anytime πρωτοπορεί και στον χώρο της ασφάλισης κατοικίας και συνεργάζεται με την Prosperty, παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης κατοικίας, προσαρμοσμένες στις επιθυμίες ιδιοκτητών, ενοικιαστών και εκμισθωτών.

Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα της Anytime προσφέρουν:

  • Ασφάλιση Κατοικίας: εξασφαλίζεται το κτίριο, το περιεχόμενο ή συνδυαστικά και τα δύο, με πλήθος καλύψεων για κάθε κίνδυνο (π.χ. σεισμό, διαρροή σωληνώσεων, κλοπή κ.α.) για ό,τι κι αν συμβεί.
  • Νομική προστασία οικογενειάρχη & εκμισθωτή: Καλύπτονται οι δικαστικές ή εξωδικαστικές δαπάνες σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο σπίτι που κατοικούν οι ασφαλισμένοι ή το εκμισθώνουν σε τρίτο.
  • Απώλεια Μισθωμάτων: Αποζημιώνεται η απώλεια ενοικίων σε περίπτωση έξωσης του ενοικιαστή από το ακίνητο. Καλύπτονται ενοίκια 3 μηνών για το διάστημα αναζήτησης νέου ενοικιαστή.

Στην εποχή των μεγαλύτερων τεχνολογικών προκλήσεων, η Anytime καινοτομεί για ακόμη μία φορά, αναπτύσσοντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές συνεργασίες, που βελτιώνουν τη ζωή και την καθημερινότητά σου.