Μία νέα εποχή ξεκινάει διεθνώς για τις αστικές μετακινήσεις και η επόμενη μέρα φαίνεται να είναι πιο φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η ηλεκτροκίνηση και η μικροκινητικότητα φέρνουν την «επανάσταση» στον χώρο των μεταφορών και εξασφαλίζουν ένα αύριο με μεγαλύτερη οικονομία, ευκολία και καλύτερη ποιότητα ζωής.

μικροκινητικότητα

Οι μετακινήσεις στις πόλεις αλλάζουν σημαντικά και η μικροκινητικότητα, η μετακίνηση δηλαδή με μέσα, όπως το ηλεκτρικό ποδήλατο και το πατίνι, αναδεικνύονται σε εξαιρετικά εναλλακτικά μέσα μεταφοράς και κάνουν τις βόλτες μας στις πόλεις πιο ευχάριστες, οδηγώντας στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση.

Τα Ελαφρά Προσωπικά Ηλεκτρικά Οχήματα (ΕΠΗΟ) και τα ηλεκτρικά ποδήλατα «πλημμυρίζουν» τους ελληνικούς δρόμους και χαρίζουν μία νέα εμπειρία μετακίνησης στην πόλη. Είναι ελαφριά, μικρά σε όγκο και προσιτά στον καθένα! Είναι τα ιδανικά οχήματα για κάλυψη μικρών αποστάσεων και συμβάλλουν στη βελτίωση των καθημερινών μετακινήσεων στην πόλη,  με απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση να κυκλοφορούν με ασφάλεια.

μικροκινητικότητα

Για αυτό και η Anytime της INTERAMERICAN στηρίζει τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα των μεταφορών και συνεργάζεται με την Kineo, την εταιρεία που βάζει με τον πιο εύκολο τρόπο τη μικροκινητικότητα στη ζωή των ανθρώπων.

H Kineo παρέχει τη δυνατότητα σε ιδιώτες, αλλά και επιχειρήσεις να επιλέξουν δίκυκλα ηλεκτρικά οχήματα για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, προσφέροντας ένα ενιαίο προϊόν μαζί με όλες τις απαραίτητες συμπληρωματικές υπηρεσίες (συντήρηση, ασφάλεια, κτλ.).

Με τη συνεργασία αυτή η Anytime παρέχει ένα νέο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης στα ηλεκτρικά οχήματα της Kineo, εξασφαλίζοντας καλύψεις με υψηλή ποιότητα που αφορούν τόσο το όχημα (αστική ευθύνη, ίδιες ζημιές, ολική κλοπή, πλήρης οδική βοήθεια, νομική προστασία), όσο και τον οδηγό (προσωπικό ατύχημα, έξοδα ιατροφαρμακευτικών δαπανών, έξοδα αντικατάστασης/επισκευής οπτικών, έξοδα οδοντιατρικής αποκατάστασης).

Στην Anytime ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες ανάγκες με νέες πρωτοβουλίες και περισσότερες επιλογές, παρέχοντας λύσεις για κάθε τύπο οχήματος. Θέλουμε με κάθε τρόπο να διευκολύνουμε τις μετακινήσεις και την καθημερινότητα των ανθρώπων, κάνοντας τη θετική διαφορά στη ζωή τους.