Από το 1ο online event Electric & Micro Mobility Forum”, που είχε ως βασικό θέμα τη μικροκινητικότητα και την «επανάσταση» που φέρνει στις μεταφορές η Ηλεκτροκίνηση, δε θα μπορούσε να λείψει η Anytime της INTERAMERICAN, που πρωτοπορεί στον χώρο της ασφάλισης και στηρίζει τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης που οδηγούν στη βιώσιμη κινητικότητα.

Η μικροκινητικότητα ήρθε για να μείνει και να αλλάξει τελείως τις μετακινήσεις εντός των αστικών κέντρων. Τόσο τα ηλεκτρικά ατομικά οχήματα, ποδήλατα, πατίνια, όσο και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα φαίνεται να κερδίζουν καθημερινά έδαφος, αφού εξασφαλίζουν πιο οικολογικές μετακινήσεις και σημαντικά οφέλη για τους χρήστες τους, την κοινωνία και το περιβάλλον.

συνέδριο μικροκινητικότητας

Στο συνέδριο έγινε λόγος για τα εναλλακτικά μέσα μεταφοράς που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στις μετακινήσεις μας, τα εμπόδια που θα χρειαστεί να ξεπεραστούν, αλλά και για την ασφάλιση των ηλεκτρικών οχημάτων.

συνέδριο μικροκινητικότητας

Στη συζήτηση συμμετείχε ο Σπύρος Οικονόμου, Business & Ecosystems Development Chapter Leader της INTERAMERICAN, ο οποίος αναφέρθηκε στις τάσεις γύρω από την κινητικότητα, στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που ήδη ασφαλίζει η Anytime, καλύπτοντας κάθε ασφαλιστική ανάγκη, αλλά και στο ρόλο που ενεργά παίζει στη διάδοση της μικροκινητικότητας.

Τέλος, έδωσε έμφαση στις σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις που παρέχει η Anytime μέσω προϊόντων τηλεμετρίας, αλλά και στις υπηρεσίες πέρα από την ασφάλιση οι οποίες δίνουν περισσότερη αξία, κάθε στιγμή. Λύσεις γύρω από το service, την αγορά μπαταρίας στο σημείο της βλάβης, την αγορά νέου αυτοκινήτου και ελαστικών, την ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες στο οδικό δίκτυο κ.α.

Η Anytime αναπτύσσει και αξιολογεί συνεχώς τις νέες τεχνολογίες και τάσεις. Όσο η κινητικότητα θα αλλάζει, η Anytime θα είναι εκεί για να προσφέρει περισσότερη αξία κάθε στιγμή και να κάνει τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων.