Στο συνέδριο με θέμα «Καλές πρακτικές στην Εξυπηρέτηση πελατών», που διοργανώθηκε και φέτος online από την Boussias Communication, συμμετείχαν επιχειρήσεις από όλη την ελληνική αγορά και ανέδειξαν πετυχημένες και αποτελεσματικές πρακτικές στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών.

Σήμερα οι προσδοκίες στην εξυπηρέτηση πελατών είναι πιο υψηλές από ποτέ, αφού αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία και την ανάπτυξη κάθε εταιρίας που παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα. Οι ομιλητές στο συνέδριο παρουσίασαν πετυχημένα case studies, και λύσεις που βελτιώνουν την εμπειρία των καταναλωτών, διατηρώντας τους ευχαριστημένους.

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση ο Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility & Convenience της INTERAMERICAN και της Anytime, αναφέρθηκε στην εποχή που διανύουμε μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, στον διαφορετικό ρόλο που έχει αποκτήσει το σπίτι στην καθημερινότητά μας και πώς ανταποκρίθηκε η Anytime σε αυτήν την αλλαγή.

Επισήμανε ότι ο χρόνος που αφιερώνουμε σήμερα στο σπίτι μας είναι πολύ περισσότερος, καθώς έχει μετατραπεί σε έναν «πολυχώρο» καθημερινών δραστηριοτήτων και όμορφων στιγμών. Είναι το καταφύγιο που παρέχει ασφάλεια στα πρόσωπα της οικογένειας μας και έχει μετατραπεί σε χώρο εργασίας, διασκέδασης, γυμναστικής, διδασκαλίας, με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για όλους μας. Ταυτόχρονα ανέφερε ότι το σπίτι μας είναι ο χώρος που προσπαθούμε να κάνουμε όλα όσα είναι απαραίτητο, ώστε να γίνει πιο φιλόξενο και λειτουργικό, αλλά και ασφαλές απέναντι σε κάθε κίνδυνο.

Η ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με το σπίτι μας, αλλά και οι συχνές πλέον φυσικές καταστροφές, λόγω της κλιματικής αλλαγής, με αποκορύφωμα τις πολύ δύσκολες στιγμές που ζήσαμε το καλοκαίρι, εξαιτίας των πυρκαγιών, μας κάνουν να σκεφτούμε ακόμα περισσότερο την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Στην Anytime, θέλουμε να προσφέρουμε κάθε στιγμή περισσότερα, για αυτό φροντίζουμε για την ασφάλεια του σπιτιού μας, δημιουργώντας μία εύκολη και προσιτή εμπειρία ασφάλισης, προτείνοντας σε κάθε ενδιαφερόμενο την καλύτερη εξατομικευμένη λύση που διαθέτουμε. Πηγαίνουμε όμως και ένα βήμα πέρα από τα κλασικά όρια της ασφάλισης, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη φροντίδα για το σπίτι και εξασφαλίζοντας μοναδικά προνόμια, υπηρεσίες και εκπτώσεις, που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και ενισχύουν ακόμα περισσότερο το αίσθημα της ασφάλειας μέσα στο σπίτι.