Ποιο είναι το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό, όταν χρειάζεται να αλλάξουμε λάστιχα στο αυτοκίνητό μας; Michelin, θα πούμε οι περισσότεροι!

Πώς όμως και από πού ξεκίνησε η ιστορία των διάσημων ελαστικών Michelin;

Σε ένα μικρό χωριό της Γαλλίας οι αδελφοί Michelin κατάφεραν με πολύ έξυπνο τρόπο να αναπτύξουν την οικογενειακή τους επιχείρηση και να φέρουν την επανάσταση στο χώρο των μετακινήσεων, αλλά και της γαστρονομίας.

Βοήθησαν στη διευκόλυνση των μετακινήσεων παρέχοντας ελαστικά σε ποδήλατα, σε αυτοκίνητα και σε τρένα που λειτουργούσαν με ελαστικά από καουτσούκ.

Η πρωτοτυπία τους όμως ήταν ένας ταξιδιωτικός οδηγός που παρείχαν στους ταξιδιώτες με πληροφορίες για διαδρομές, ξενοδοχεία και τα καλύτερα εστιατόρια. Το σκεπτικό τους ήταν πολύ απλό! Όσο περισσότερο ταξίδευε ο κόσμος, τόσο περισσότερο θα χρειάζονταν τα ελαστικά Michelin!

Κατάφεραν μάλιστα να συνδέσουν το όνομά τους εκτός από τα ελαστικά και με τα κορυφαία εστιατόρια, επιβραβεύοντας τα καλύτερα με τα αστέρια Michelin!

Κι επειδή στην Anytime θέλουμε κάθε στιγμή περισσότερη ασφάλεια στις μετακινήσεις μας, ένα από τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας ήταν τα ελαστικά Michelin!

Τέσσερεις τυχεροί πελάτες μας κέρδισαν τα ελαστικά που ταιριάζουν στο όχημά τους, μέσα από το διαγωνισμό μας στο Facebook,γράφοντας μόνο τον αριθμό του συμβολαίου τους!

Θεωρούμε πολύ σημαντικό να κυκλοφορούμε με περισσότερη ασφάλεια! Για αυτό ακόμη 2 τυχεροί κέρδισαν τα ελαστικά τους στο διαγωνισμό μας στην «Αυτοκίνηση Anytime 2019», την μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου, που φέτος η Anytime ήταν ο μεγάλος χορηγός.

 

 

Στους νικητές ευχόμαστε καλές και ασφαλείς μετακινήσεις! Όσοι όμως δεν ήσασταν αυτή τη φορά από τους τυχερούς μπορείτε μέσω του Αnytime Club να έχετε €40 έκπτωση στην τοποθέτηση 4 νέων κορυφαίων ελαστικών Michelin! Μέσω του Anytime Club μπορείτε ακόμη να έχετε και άλλες προσφορές, εκπτώσεις και δώρα που διαρκώς ανανεώνονται!

Στην Anytime θέλουμε και τη νέα χρονιά να απολαμβάνετε με περισσότερη αισιοδοξία, ενέργεια και χαρά την καθημερινότητά σας. Τα δώρα και οι εκπλήξεις μας συνεχίζονται!