Καταγάλανα νερά, μαγευτικά τοπία, βουτιές, χαλάρωση και όμορφες στιγμές σε ξεχωριστές παραλίες. Αυτές δεν είναι οι εικόνες που σου έρχονται στο μυαλό, όταν σκέφτεσαι το ελληνικό καλοκαίρι;

Κάθε καλοκαίρι λοιπόν χιλιάδες αυτοκίνητα κινούνται στους δρόμους, ακολουθώντας τις πινακίδες για τις μαγευτικές παραλίες της χώρας μας. Άλλα πηγαίνουν προς λιμάνια κι άλλα προς την ηπειρωτική χώρα, που έχει αμέτρητα μέρη ιδανικά και για καλοκαιρινές διακοπές. Το φετινό καλοκαίρι, το περίμενα κι εγώ, πώς και πώς. Το καλοκαίρι είναι σαν να μετράς τις στιγμές σου διαφορετικά, μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάς. Για αυτό και είπα να εκμεταλλευτώ τον καλό καιρό και να κάνουμε την πρώτη απόδραση στο χωριό μας στην Εύβοια. Ξεκινήσαμε λοιπόν με φορτωμένο αυτοκίνητο για την πρώτη μας εκδρομή.

καλοκαίρι

Στο παραθαλάσσιο χωριό μας μπορείς να πας είτε οδικώς, είτε με το αυτοκίνητο μέχρι το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, λίγο μετά τον Μαραθώνα, κι από εκεί να πάρεις το καράβι. Εμείς προτιμήσαμε να πάμε με το καράβι και κλασικά φτάσαμε 5 λεπτά πριν φύγει το πλοίο. Επιβιβαστήκαμε με τις κόρες μου και περιμέναμε τον άντρα μου.

Το αυτοκίνητό μας ήταν τελευταίο και για κάποιο λόγο δεν έμπαινε στο πλοίο… Στην αρχή δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί… Δεν άργησα βέβαια να μάθω… Για κακή μας τύχη, είχαμε πάθει λάστιχο. Κατεβήκαμε λοιπόν, ο άντρας μου ειδοποίησε την Οδική Βοήθεια μέσω της εφαρμογής Drive On, επιλέγοντας ότι έχουμε πάθει λάστιχο και σε μισή ώρα ένας εξυπηρετικότατος κύριος από την Interamerican ήταν κοντά μας. Ξεφορτώσαμε το αυτοκίνητο, μας έβαλε τη ρεζέρβα, ξαναβάλαμε μέσα τα πράγματά μας και φύγαμε με το επόμενο καράβι. Ευτυχώς δεν ταλαιπωρηθήκαμε καθόλου. Την Οδική Βοήθεια λοιπόν… τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα, γιατί αν τυχόν τη χρειαστείς θα καταλάβεις, πόσο σημαντική κάλυψη είναι!

Θα σου πω λοιπόν μερικές από τις παροχές που έχεις, ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σου στην Anytime κι αποκτώντας την Οδική Βοήθεια στο συμβόλαιό σου:

Μεταφορά του οχήματός σου μετά από ατύχημα. Αν γίνει κάποιο ατύχημα με το αυτοκίνητό σου, επικοινωνείς με την Οδική Βοήθεια και ένας εξειδικευμένος άνθρωπος έρχεται εκεί που βρίσκεσαι, καταγράφει το περιστατικό, συμπληρώνει τη φιλική δήλωση, φωτογραφίζει τα οχήματα, μεταφέρει το όχημά σου στο πλησιέστερο συνεργείο ή σε τοπικό συνεργείο της επιλογής σου. Mπορείς μάλιστα αν θέλεις να επιλέξεις κάποιο CAR POINT, τα ιδιόκτητα συνεργεία της Interamerican, και να γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο, έχοντας μία ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για το αυτοκίνητό σου. 

Εξυπηρέτηση όλο το 24ώρο αν το όχημά σου ακινητοποιηθεί από κάποια βλάβη. Ειδικός συνεργάτης θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει τη βλάβη εκείνη τη στιγμή, διαφορετικά θα σε μεταφέρει στο κοντινότερο συνεργείο της επιλογής σου ή σε κάποιο CAR POINT, τα ιδιόκτητα συνεργεία της Interamerican.

Αλλαγή ελαστικού. Αν πάθεις λάστιχο, άνθρωπος της Οδικής στο αλλάζει επιτόπου και σου τοποθετεί τη ρεζέρβα που υπάρχει στο όχημά σου. Σε διαφορετική περίπτωση, σε μεταφέρει στο πιο κοντινό βουλκανιζατέρ.

Αν ξεμείνεις από καύσιμα, πάλι η Οδική Βοήθεια της Interamerican είναι η λύση, αφού σου φέρνει καύσιμα στο σημείο που βρίσκεσαι ή μεταφέρει το όχημά σου στο πλησιέστερο πρατήριο καυσίμων.

Κι αν χάσεις τα κλειδιά σου, η Οδική φροντίζει να σου στείλει τα δεύτερα κλειδιά, αν βρίσκονται σε απόσταση μέχρι 25 χιλιόμετρα, αλλιώς σου βρίσκει πληροφορίες για κλειδαρά ή μεταφέρει το όχημά σου σε κοντινό συνεργείο.

Κι αν τυχόν μείνεις από μπαταρία, με την υπηρεσία Battery on the Spot εξειδικευμένος τεχνικός της Οδικής φτάνει άμεσα κοντά σου, ελέγχει την κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σου, τη φορτίζει αν χρειάζεται φόρτιση, ενώ αν θέλει αλλαγή, την αντικαθιστά με καινούρια εκείνη τη στιγμή ή όποτε και όπου σε εξυπηρετεί. Έτσι, δεν ταλαιπωρείσαι καθόλου χάνοντας πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σου. Η υπηρεσία προς το παρόν παρέχεται σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

καλοκαίρι

Πώς μπορείς να επικοινωνήσεις με την Οδική Βοήθεια;

Ο πιο εύκολος κι άμεσος τρόπος για να ειδοποιήσεις την Οδική Βοήθεια είναι μέσω της εφαρμογής Drive On. Πώς λειτουργεί η εφαρμογή;

1.Kατεβάζεις το app.

2.Αν χρειαστείς την Οδική, επιλέγεις το πρόβλημα του οχήματός σου.

3.Η Οδική εντοπίζει πού βρίσκεσαι, χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις να βρεις την ακριβή σου τοποθεσία.

4.Βλέπεις από το κινητό σου Live την πορεία του οδηγού, που έρχεται κοντά σου.

Μπορείς βέβαια να επικοινωνήσεις με την Οδική Βοήθεια της Interamerican και τηλεφωνικά όλο το 24ωρο στο 1158 από σταθερό ή κινητό.

Ήξερες ότι η Οδική Βοήθεια της Interamerican:

Εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 500.000 περιστατικά κάθε χρόνο και αυτό γιατί διαθέτει τα περισσότερα ιδιόκτητα μέσα (έχει 111 σημεία εξυπηρέτησης, 220 σύγχρονα ιδιόκτητα οχήματα εξυπηρέτησης και 350 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό).

Έχει πολύ καλό δείκτη ικανοποίησης πελατών που φαίνεται και στο NPS (Net Promoters Score) τον δείκτη σύστασης αυτής της υπηρεσίας, που για το 2021 είναι στο 76.

Εσύ το σκέφτεσαι ακόμα; Για όλους αυτούς τους λόγους, αξίζει να επιλέξεις την Anytime για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου και να αποκτήσεις την Οδική Βοήθεια της Interamerican.