Αυτό το καλοκαίρι η χωρά μας ήρθε αντιμέτωπη με μεγάλές πυρκαγιές σε πολλές και διαφορετικές περιοχές, που απείλησαν ανθρώπινες ζωές και κατέστρεψαν τους κόπους μιας ζωής, θέτοντας σε κίνδυνο την ισορροπία του οικοσυστήματός μας.

Σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση οι πυροσβέστες και οι εθελοντές διασώστες δε σταμάτησαν ούτε στιγμή να μάχονται ενάντια στις πύρινες φλόγες, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να προστατεύσουν εμάς, αλλά και την περιουσία μας.

Όλοι εμείς οι άνθρωποι της INTERAMERICAN και της Anytime θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους πραγματικούς ήρωες της πρώτης γραμμής. Στους ανθρώπους που βάζουν καθημερινά σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή και βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κι επειδή ο ρόλος του Πυροσβεστικού Σώματος είναι πάντα καθοριστικός στις εξαιρετικά δύσκολες συγκυρίες που έχει βρεθεί αντιμέτωπη η χώρα μας, προσφέρουμε στο Πυροσβεστικό Σώμα καινούργιο υλικοτεχνικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, με στόχο την καλύτερη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν για τις λειτουργικές ανάγκες του τομέα Επικοινωνίας του Πυροσβεστικού Σώματος, τηλεοράσεις 45”, Laptops, Desktops, οθόνες και ηχεία υπολογιστών. 

Πυροσβεστικό Σώμα

Μια ομάδα εκπροσώπων επισκέφτηκε τους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος, που τους ευχαρίστησαν για την προσφορά μας. Συνομίλησε με πυροσβέστες και εθελοντές διασώστες και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας και αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων.

Με αυτόν τον τρόπο, κάνουμε το ελάχιστο που μπορούμε, για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εκείνους που μένουν σταθερά δίπλα μας, για να παραμείνουμε ασφαλείς.

Πυροσβεστικό Σώμα