Η Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα που άλλαξε τα δεδομένα στην ασφαλιστική αγορά, αναδείχθηκε από το αναγνωστικό κοινό του auto Τρίτη ως «το καλύτερο brand ασφάλισης αυτοκινήτου» για το 2021, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Best Car.

To Best Car είναι ο μακροβιότερος διαγωνισμός – θεσμός της ελληνικής αγοράς, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το περιοδικό autο Τρίτη και χιλιάδες συμμετέχοντες – κάτοχοι αυτοκινήτου ψηφίζουν τα καλύτερα και ασφαλέστερα αυτοκίνητα της χρονιάς.

καλύτερο brand ασφάλισης αυτοκινήτου

Η απονομή των βραβείων του Best Car αποτελεί «γεγονός» για όλη την αγορά αυτοκινήτου, αλλά και για χιλιάδες αναγνώστες, οι οποίοι μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, αναδεικνύουν ταυτόχρονα μάρκες προϊόντων και υπηρεσίες (στους κλάδους Ελαστικών, Λιπαντικών, Καυσίμων και Ασφαλιστικών εταιριών) που κατά τη γνώμη τους είναι οι καλύτερες στην αγορά και συμβάλλουν σε ποιοτικότερες και ασφαλέστερες μετακινήσεις.

Έτσι, φέτος χάρισαν το 1ο βραβείο στην Anytime της INTERAMERICAN.

καλύτερο brand ασφάλισης αυτοκινήτου

Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται σε μία ιδιαίτερα περίεργη περίοδο και είναι πολύ σημαντική, γιατί προέρχεται από το κοινό που εμπιστεύεται την Anytime για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Η προτίμηση του κόσμου αποτελεί το ουσιαστικότερο κίνητρο, για να συνεχίσει η Anytime να καινοτομεί με σύμμαχο την τεχνολογία, να αφουγκράζεται τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και να ανταποκρίνεται άμεσα στα νέα δεδομένα, αφήνοντας θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ασφαλισμένων της.

καλύτερο brand ασφάλισης αυτοκινήτου

Το τιμητικό βραβείο για λογαριασμό της Anytime παρέλαβε ο Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility & Convenience της INTERAMERICAN, που με μεγάλη ικανοποίηση δήλωσε ότι: η Anytime θα συνεχίσει να δημιουργεί εξατομικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες που προσφέρουν αξία και διευκολύνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων, ξεπερνώντας τα παραδοσιακά όρια της ασφάλισης.