Η ηλεκτροκίνηση έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στην καθημερινότητά μας με σημαντικά πλεονεκτήματα για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής. Οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες βάζουν τα αυτοκίνητα στην πρίζα κι ενσωματώνουν όλο και περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα στη γκάμα τους.

Η επιλογή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου γίνεται όλο και πιο προσιτή, αφού είναι πιο ξεκούραστο στην οδήγηση και μας βοηθάει να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα. Έχει εξαιρετικές επιδόσεις, περιορισμένο κόστος συντήρησης, απαλλαγή από τα Τέλη Κυκλοφορίας, φορολογικές ελαφρύνσεις, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και το περιβάλλον. Όλο και περισσότερα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και στην Ελλάδα.

Η μετάβαση όμως στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα γίνει πραγματικότητα μέσα από την τεχνολογική εξέλιξη των οχημάτων και των μπαταριών, αλλά και μέσα από την ανάπτυξη έξυπνων και διασυνδεδεμένων υποδομών επαναφόρτισης, που να είναι διαθέσιμες σε όλους του χρήστες, είτε αυτοί κινούνται στις πόλεις, είτε στους αυτοκινητόδρομους, είτε σε περιοχές της υπαίθρου.

φόρτιση ηλεκτρικού

Για αυτό και η Anytime, που με κάθε τρόπο στηρίζει τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, συνεργάζεται με την Carge, την ελληνική start up, που μέσω της εφαρμογής της δίνει εύκολη, γρήγορη και οικονομική πρόσβαση σε σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Πώς λειτουργεί η Carge;

Μέσω του πρωτοποριακού app της Carge έχεις πρόσβαση σε χιλιάδες σημεία φόρτισης (ανεξαρτήτως παρόχου) σε Ευρώπη και Ελλάδα, εξασφαλίζοντας καλύτερες τιμές. Όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα από το κινητό σου. Κατεβάζεις το app και μπορείς να βρεις άμεσα τον σταθμό φόρτισης που σε εξυπηρετεί και να κάνεις κράτηση.

Το Carge app σου δείχνει τη διαδρομή, αποφεύγοντας την κίνηση και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και μπαταρία. Φορτίζεις το όχημά σου, πληρώνεις και φεύγεις. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να συλλέξεις όλα τα δεδομένα τιμολόγησης και να συγκρίνεις τιμές από κάθε πάροχο.

φόρτιση ηλεκτρικού

Τι κερδίζεις μέσω της συνεργασίας της Anytime με την Carge;

Αν λοιπόν, έχεις κι εσύ επιλέξει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σου, ασφαλίσου τώρα στην Anytime και βγες κερδισμένος από την πρώτη στιγμή! Γιατί σε συνεργασία με την Carge σού δίνουμε τη δυνατότητα να κερδίσεις:

  • €20 έκπτωση σε φορτίσεις μέσω Carge για κάθε νέο ετήσιο συμβόλαιο ασφάλισης
  • €10 έκπτωση σε φορτίσεις μέσω Carge για κάθε νέο εξάμηνο συμβόλαιο ασφάλισης ή από 180 μέρες και πάνω

Είναι απλό:

  • Μπες στο anytime.gr
  • Επίλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει
  • Συμπλήρωσε τον κωδικό CARGE στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς»
  • Κατέβασε την εφαρμογή Carge στο κινητό σου και συμπλήρωσε τον μοναδικό κωδικό που θα λάβεις από εμάς

Mετά την πληρωμή του συμβολαίου σου και εντός 2 ημερών, θα λάβεις με sms τον κωδικό έκπτωσης αξίας €20 ή €10 για τις επόμενες φορτίσεις του οχήματός σου στην Carge.

Μάθε περισσότερα εδώ.

Αν πάλι έχεις ήδη ασφαλίσει το αυτοκίνητό σου στην Anytime, κερδίζεις 30% έκπτωση στις επόμενες φορτίσεις μέσα από την εφαρμογή Carge, με τον μοναδικό κωδικό που θα λάβεις από εμάς.

Στην Anytime κάνεις την καλύτερη επιλογή και για το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο!