Σε μία πολύ ξεχωριστή βραδιά η Anytime βραβεύτηκε στα «Content Marketing Awards», που διοργανώθηκαν από την Boussias Communication, την Τετάρτη 14 Ιουλίου. Tο Content Marketing αφορά το περιεχόμενο που προβάλλεται στα μέσα επικοινωνίας του κάθε brand και ενισχύει την αλληλεπίδραση με το κοινό, δημιουργώντας μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί του.

H κριτική επιτροπή των βραβείων, που αποτελούνταν από καταξιωμένα στελέχη, καθώς κι επαγγελματίες που διαπρέπουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ανέδειξε τις πιο καινοτόμες, δημιουργικές κι αποτελεσματικές ενέργειες στο Content Marketing. Από τα συγκεκριμένα βραβεία, δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Anytime και το συνεργαζόμενο agency Socialab, που διακρίθηκαν με Golden Award στην κατηγορία Best Content Marketing Program | Financial & Insurance Services and Products και με Silver Award στις κατηγορίες Best Use of Facebook for Content Marketing και Best Use of Content Marketing for Sales.

Στην Anytime θέλουμε να κάνουμε τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων και να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από μία απλή ασφάλιση. Με τις ενέργειές μας προσφέρουμε ενημέρωση, έμπνευση, αλλά και ελπίδα, θέλοντας να δώσουμε μία νότα αισιοδοξίας σε όλους εσάς και να μείνουμε μαζί ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες, ιδέες και θετικά συναισθήματα.

Όλη αυτήν την περίεργη περίοδο που ζούμε, δημιουργήσαμε και δημιουργούμε περιεχόμενο γύρω από τις δραστηριότητες στο σπίτι (μαγειρική, γυμναστική κ.α.), τις διαδρομές σε όμορφες γειτονιές της πόλης, την ενημέρωση γύρω από την υγεία, την ψυχολογία των παιδιών, τη διατροφή, την ασφαλή μετακίνηση, αλλά και διαγωνισμούς με πολλά δώρα και εκπλήξεις.

Ταυτόχρονα, μείναμε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται περισσότερο, στηρίζοντας το σημαντικό έργο διαφόρων οργανισμών, προβάλλοντας παράλληλα τη δράση τους. Γιατί στόχος μας είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους!

Και η προσπάθεια μας φυσικά δε σταματάει εδώ… Συνεχίζουμε να ακούμε ακόμη περισσότερο τις ανάγκες σας και ψάχνουμε διαρκώς τρόπους για να κάνουμε τη διαφορά και να ζούμε καλύτερα.😊