Το διαβόητο 2020, που μας ανάγκασε να μείνουμε σπίτι, επιτέλους φεύγει… Οι φετινές γιορτές θα είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που γνωρίζαμε, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν πρέπει να περάσουμε καλά. Επιτραπέζια, γλυκά και χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Δες το top-10 των χριστουγεννιάτικων ταινιών που ετοίμασε η ομάδα της Anytime!

 

The Nightmare Before Christmas

Τι γίνεται, όταν ο κόσμος του Halloween απαγάγει τον Άγιο Βασίλη; Μία από τις κορυφαίες χριστουγεννιάτικες ταινίες και από τις καλύτερες του Tim Burton!

Elf

Η ιστορία ενός διαφορετικού ξωτικού. Μία χριστουγεννιάτικη ταινία γεμάτη γέλιο, ειρωνεία και μαθήματα πως η διαφορετικότητα δεν είναι κακή.

The Santa Clause

Ο Άγιος Βασίλης πεθαίνει σε ένα ατύχημα και τη θέση του την παίρνει ένας θνητός. Κοιλιά, λευκή γενειάδα και η πίεση για το μοίρασμα των δώρων. Η κλασσική χριστουγεννιάτικη ταινία για όλη την οικογένεια.

Gremlins

Ένα μυστήριο χνουδωτό πλασματάκι που μοιάζει με αρκουδάκι κάνει την εμφάνισή του. Είναι ικανό να καταστρέψει τα Χριστούγεννα; Σίγουρα ναι!

Bad Santa

χριστουγεννιάτικες ταινίες

Εάν αγαπάς τους αντι-ήρωες και τα πολύ κακά αστεία, τότε σίγουρα θα λατρέψεις αυτήν την ταινία, εάν δεν την έχεις δει. Ο χειρότερος Άγιος Βασίλης που δούλεψε ποτέ σε εμπορικό κατάστημα.

The Muppet Christmas Carol

χριστουγεννιάτικες ταινίες

Οι αγαπημένοι ήρωες από το The Muppet Show σε μία απίστευτη χριστουγεννιάτικη ταινία. Συγκίνηση, τραγούδια και πολλές αστείες στιγμές.

How The Grinch Stole Christmas

χριστουγεννιάτικες ταινίες

Ο πράσινος κατεργάρης αντιπαθεί τα Χριστούγεννα και έχει βάλει σκοπό να τα εξαφανίσει. Φυσικά και δεν μπορεί να τα καταφέρει και ο λόγος δεν είναι μόνο οι γκάφες του.

Die Hard

Αν και κάποτε θα την έβρισκες στο video club στις ταινίες δράσεις, στην πραγματικότητα είναι μία χριστουγεννιάτικη ταινία για όσους αγαπούν το πιστολίδι. Απόλαυσέ τη και δες επικές καταστροφές.

Batman Returns

χριστουγεννιάτικες ταινίες

Batman, Catwoman, 90ς και γιορτινό Gotham City. Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία για εσένα που νιώθεις λίγο nerd.

Home Alone

χριστουγεννιάτικες ταινίες

«Ok millennial» η ταινία που σε μεγάλωσε. Το μόνος στο σπίτι ήταν η απόλυτη χριστουγεννιάτικη καταστροφή και η έμπνευση για κατασκευές που ταλαιπώρησαν τους γονείς μας.

Τώρα στις γιορτές, είναι μία καλή ευκαιρία να θυμηθείς πόσο σημαντικό είναι το σπίτι σου, αλλά και το περιεχόμενο του (οκ η γάτα σου μπορεί να διαφωνεί για το τελευταίο). Γνώρισε λοιπόν όλα τα προγράμματα ασφάλειας σπιτιού και περιεχομένου της Anytime και εξασφάλισε την απόλυτη προστασία και θαλπωρή όσο θα βλέπεις χριστουγεννιάτικες ταινίες!